«Шахтар» – «Аталанта»: тренер гірників дав прогноз на гру
«Шахтар» – «Аталанта»: тренер гірників дав прогноз на гру

«Шахтар» – «Аталанта»: тренер гірників дав прогноз на гру

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич відповів на питання журналістів на пресконференції перед матчем другого туру ЛЧ проти «Аталанти». Хорват проаналізував нічию з «Болоньєю», оцінив гру «Аталанти» та розповів про новий номінально домашній стадіон для чемпіонів України у єврокубках.

«Це – переможець Ліги Європи, дуже сильна команда, одна з найкращих у Європі за показниками минулого сезону, яка демонструє це на європейській арені, на рівні Ліги чемпіонів. Звісно, має специфічну манеру гри – дуже сильно пресингує на певних ділянках поля. Ми всі знаємо, як суперник тисне на опонентів, змушує їх докладати максимум зусиль".

За словами тренера гірників, вони знають сильні якості бермагасків, але також знають і слабкі.

«Можу сказати, що це буде дуже серйозна гра. Але ми тут саме для того, щоб грати такі матчі з такими суперниками. Ця гра вимагатиме від нас багатьох речей, але ми готові багато віддати, щоб добре виступити в цьому турнірі. Вважаю, що матч буде цікавим», – пообіцяв Пушич.

Гра пройде на «Фельтінс-Арені» в німецькому Гельзенкірхені. Початок зустрічі о 19:45 за київським часом.

Варто зазначити, що у сезоні-2024/25 змінився формат турніру: кількість учасників зросте до 36, а замість традиційного групового етапу використовуватиметься загальна таблиця. Кожен клуб проведе 8 матчів із різними суперниками.

Джерело матеріала
loader
loader