Судаков: Зараз просто такий період – трохи не щастить
Судаков: Зараз просто такий період – трохи не щастить

Судаков: Зараз просто такий період – трохи не щастить

Лідер Шахтаря пояснив відсутність результатів у чемпіонів України на початку нового сезону.

Шахтар постійно втрачає очки у всіх турнірах і не демонструє бажаного рівня гри, тому що не щастить. Таке виправдання для гри команди знайшов один з лідерів “гірників” Георгій Судаков.

Окрім того півзахисник, перед матчем Ліги чемпіонів проти Аталанти, відзначив специфічний стиль гри майбутнього суперника.

“Ми розуміємо, що Аталанта – дуже сильний суперник. Команда виграла Лігу Європи та на сьогодні є однією з найсильніших у Європі з дуже специфічним стилем гри – грає по всьому полю один в один, демонструє агресію, енергійність та чітку тактичну організацію. Проте ми також розуміємо, що для успіху необхідно показати свою найкращу гру. Це стосується як тактичної побудови, так і фізичної підготовки. Передовсім ми повинні проявити свої індивідуальні якості, оскільки кожне єдиноборство буде вирішальним. Проти такого опонента потрібно віддаватися на сто відсотків як із м’ячем, так і без нього, вигравати всю боротьбу. Саме на цьому і будуватиметься наша гра.

Болонья та Аталанта дещо схожі. Напевно, у першу чергу потрібно відштовхуватися від своєї гри та діяти трохи агресивніше з м’ячем. Ми намагалися грати у свій футбол і проти Болоньї, щось вдавалося, щось – ні. Не можна сказати, що це була наша найкраща гра. Очікування від нас, звісно, вищі, і ми також очікуємо від себе більшого. Сподіваюся, у матчі з Аталантою ми зможемо виявити себе і продемонструвати свій рівень.

Минулого року ми грали в Гамбурзі, була неймовірна атмосфера, і ми розуміємо, що в Німеччині багато переселенців та української підтримки. Звичайно, неможливо порівнювати це з іграми на Донбас Арені, тим паче я там не грав, і взагалі неможливо порівняти з атмосферою в Україні. Проте з того, що маємо на цю мить, у нас неймовірні умови з тих, які могли надати, і можу тільки подякувати Шальке, місту та стадіону за можливість грати тут.

На кожній теорії та після гри для нас найголовніший авторитет – це тренер і його штаб, до яких ми повинні дослухатися. Звісно, ми розуміємо, що вболівальники очікують від нас кращих результатів, але не можу сказати, що ми граємо погано. Зараз, можливо, просто такий період – трохи не щастить. Проте ми багато працюємо, і вірю, що саме завдяки наполегливій роботі цей фарт може прийти. Сподіваюся, найближчим часом ми зможемо порадувати наших уболівальників.

Я дивився перший тайм, і, якщо чесно, Болонья сподобалася мені більше. Можу сказати, що це дещо схожі суперники за майстерністю та рівнем гри. Напевно, Аталанта переважає Болонью агресивністю з м’ячем і швидкістю, до того ж це вже загалом іменитий противник. Утім усе залежатиме тільки від нас, як ми виявимо себе в єдиноборствах і тактично”, – сказав Судаков на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, матч Шахтар – Аталанта відбудеться сьогодні, 2 жовтня, у німецькому Гельзенкірхені на стадіоні Арена АуфШальке. Початок матчу – о 19.45 за київським часом.

Нагадаємо, раніше тренер Шахтаря Маріно Пушич назвав сильні сторони Аталанти перед матчем Ліги чемпіонів.

 



Теги за темою
Шахтар
Джерело матеріала
loader