Білоножко дозволила Виннику повернутися в Україну, але за однієї умови
Білоножко дозволила Виннику повернутися в Україну, але за однієї умови

Білоножко дозволила Виннику повернутися в Україну, але за однієї умови

Світлана Григорівна розповіла, що має зробити Олег Винник, щоб його знову прийняли.

На початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник виїхав за кордон, і мовчав майже два роки, що сприймалось як байдужість до національної трагедії. Через це популярність артиста серед колег і шанувальників стрімко впала.

У серпні 2024 року співак виринув із забуття - випустив нову пісню і став активніше спілкуватися з фанатами в соціальних мережах. Багато хто розцінює це, як сигнал, що Винник бажає повернутися на українську сцену. Тепер вітчизняний шоу-бізнес активно обговорює: чи буде цей камбек успішним і як приймати артиста-втікача тепер.

Свою думку з цього приводу в інтерв'ю для Ростислава Калацинського озвучила співачка Світлана Білоножко. Вона зазначила, що не бачить нічого поганого в поверненні опального Винника. Утім, Світлана Григорівна переконана, що для цього артист має виконати певні умови.

"Якщо він так сильно хоче, то може повертатися. Але повертатися не тоді, коли буде перемога, а саме тоді, коли дуже важко. Якщо він приїде зараз і буде вчиняти, як ми всі, тоді все відразу забудеться. Треба якась реабілітація, так не може бути – тихенько собі кудись поїхав, потім якось тихенько приїхав і буде разом із нами святкувати перемогу? До побачення!" - каже Білоножко.

Олег Винник - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader