Які п’ять речей ніколи не робитиме розумна жінка
Які п’ять речей ніколи не робитиме розумна жінка

Які п’ять речей ніколи не робитиме розумна жінка

Щоб бути розумною жінкою, треба не лише дбати про розвиток своїх інтелектуальних здібностей, варто відмовлятися від того, що не приносить користі, й любити себе.

Розумна жінка – це особистість із чітко окресленими кордонами, яка вибрала себе і встановила свої правила гри. Така жінка ніколи не дозволить маніпулювати собою, нав’язувати будь-що і не втручатиметься в життя інших людей. Для неї честь та власна гідність понад усе. Розповідаємо, що ніколи не робитиме розумна жінка, бо це суперечить її правилам життя.

5 речей, які ніколи не робить розумна жінка

  • Не з’ясовує стосунки. У житті трапляється багато прикрощів – підводять партнери, зраджують кохані, заздрять друзі. Але розумна жінка винесе урок з цієї ситуації та піде далі. Вона ніколи не витрачатиме свій час та нерви на з’ясування стосунків з тими, хто більше не вартий її уваги.
  • Не намагається довести свою значущість. Де ви бачили особу королівської крові, яка б намагалася довести, що вона королева. Розумна жінка також не доводить близьким, знайомим чи незнайомцям свою значущість. Якщо її не цінуватимуть і не поважатимуть, вона просто припинить будь-яке спілкування і буде шукати рівних собі.
  • Не робить те, що їй не подобається. Розумна жінка знає, чого хоче від життя і не відволікається від своєї мети. Вона не змінюватиме своїх планів, щоб піти на зустріч з людиною, яка їй не подобається, щоб догодити, наприклад, своїй матері. Така жінка ніколи не працюватиме на роботі, яка їй не приносить задоволення, не носитиме одяг лише тому, що він модний. Розумні жінки роблять лише те, що приносить їм радість, користь та задоволення.
  • Не дозволяє маніпулювати собою. Розумною жінкою не можна керувати, бо вона віднайшла свої цінності і чітко слідує їм. Розумна жінка не стане слухати чужих настанов та порад, ніколи не танцюватиме під чужу пісню. Адже вона грає власну гру, за своїми правилами, тому завжди досягає успіху у своєму житті.
  • Не розраховує на везіння. Розумна жінка має розвинений інтелект, уміє відслідковувати причинно-наслідкові зв’язки, тому завжди знає, які наслідки матимуть її дії чи бездіяльність. Вона розуміє, що удача – це картковий будинок, який може розсипатися вмить від найменшого поруху повітря. Розумна жінка покладається на свій інтелект та навички, бо знає, що лише щоденна робота веде до успіху та здійснення мрій.

Виберіть один із трьох символів на картинці, щоб дізнатися, що приготувала вам доля

Заради коханої готові на все: імена найдобріших і найщедріших чоловіків

5 речей, які допоможуть зміцнити зв'язок і покращити стосунки між матір'ю та дорослою донькою

Джерело матеріала
loader
loader