Росія вдарила КАБом по житловій багатоповерхівці у Харкові, серед постраждалих дитина
Росія вдарила КАБом по житловій багатоповерхівці у Харкові, серед постраждалих дитина

Росія вдарила КАБом по житловій багатоповерхівці у Харкові, серед постраждалих дитина

Пізно ввечері у середу, 2 жовтня Росія вдарила КАБами по Харкову. Атаки зазнали Шевченківській та Київський райони міста, одна із бомб влучила у житлову багатоповерхівку, повідомили харківський міський голова Ігор Терехов та ДСНС України.   

Також внаслідок удару по передмістю пошкоджені лінії високовольтних передач. Через це можуть бути перебої з електрикою у деяких районах Харкова. Терехов додав, що на місці прильоту по багатоповерхівці розпочалась пожежа. Горів як сам будинок, так і авто біля нього. Крім того

- Організовано евакуацію мешканців будинку, в який влучив ворожий КАБ, та мешканців прилеглих будинків, чиї квартири постраждали від вибуху. Усім бажаючим буде надано місця у гуртожитках міста. Сотні вибитих шибок, відключили від електрики пʼять будинків. Біля місця прильоту буде організовано точку, де місцеві мешканці зможуть випити гарячого чаю та перекусити, - зазначив Терехов.

У ДСНС також повідомили, що через влучання російської бомби у житлову 5-типоверхівку сталися руйнації фасадної частини та 4 квартир на 4-му і 5-му поверхах.  Постраждало 10 осіб, серед них 3-річна дитина.

Удар по Харкову 3 жовтня. Фото: t.me/dsns_telegram

  • В ніч проти 2 жовтня Дергачі Харківської області зазнали російської атаки. Внаслідок удару авіабомбою зазнали поранень п'ятеро мирних містян.
  • 1 жовтня стало відомо, що у Харкові частково знесуть дев'ятиповерхівку, яка зазнала удару під час російської атаки 24 вересня. 
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader