Тільки генії можуть визначити, хто справжній батько дитини у головоломці
Тільки генії можуть визначити, хто справжній батько дитини у головоломці

Тільки генії можуть визначити, хто справжній батько дитини у головоломці

Щоб знайти відповідь до цієї загадки всього за 23 секунди, потрібно мати задатки детектива.

Лише генії з високим IQ можуть визначити, хто справжній батько немовляти у заплутаній головоломці, опублікованій на сторінці Picpsy в соціальній мережі TikTok. Глядачам пропонують знайти рідного тата хлопчика, якого звуть Тед, просто глянувши на зображення. Там показано трьох чоловіків: Генрі, який тримає на руках Теда, Лукаса та Джека, котрі емоційно сперечаються між собою.

Жіночий голос за кадром розповідає: "Генрі, Лукас і Джек стверджують, що вони є батьками малюка, однак лише один з них каже правду. Намагайтеся помітити кожну найменшу деталь — все, що здається вам трохи дивним. Щоб розгадати цю головоломку, потрібно мати задатки детектива".

Користувачам мережі дають рівно 23 секунди, щоб розгадати, хто ж насправді є біологічним батьком малюка Теда.

Правильна відповідь

Зрештою, автор озвучує пояснення: "У Лукаса на руці витатуйоване ім'я дитини — Тед. Отже, саме цей чоловік є батьком. Вітаю, якщо ви знайшли правильну відповідь".

Як з’ясувалось, помітити цю малопомітну деталь вдалось далеко не усім.

  • "У Джека таке ж волосся";
  • "Коли Лукас злиться — це щось особливе, ніби він готовий почати війну";
  • "Джек. По-моєму, це очевидно";
  • "Лукас — батько, бо у нього було татуювання на руці з ім'ям Тед".
Лукас — батько дитини
Фото: PicPsy

Попри те, що головоломки іноді можуть розчарувати, вони чудово тренують мозок. Приділяючи час розв'язанню цікавих тестів, ви зможете перемикнути увагу і змусити себе думати по-іншому. Зокрема, автори хитрої головоломки стверджують, що тільки люди з високим IQ можуть помітити панду серед людей за сім секунд.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Енджі Вернер була вкрай здивованою, коли прочитала умову задачі з математики, яку її дочці Айлі задали у школі. Жінка впевнена, що навіть дорослій людині вкрай складно знайти правильну відповідь, якщо вона не "дипломований магістр в галузі ракетобудування".

Джерело матеріала
loader