26-річного одесита судитимуть за спричинення тяжкого тілесного ушкодження знайомому
26-річного одесита судитимуть за спричинення тяжкого тілесного ушкодження знайомому

26-річного одесита судитимуть за спричинення тяжкого тілесного ушкодження знайомому

26-річного одесита судитимуть за спричинення тяжкого тілесного ушкодження знайомому - Фото 1

Молодик вдарив 44-річного чоловіка ножем, коли між ними виникла сварка. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася в липні у Київському районі Одеси. Про поранення містянина правоохоронцям повідомили медики, які госпіталізували його з колото-різаною раною грудної клітки.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що потерпілий випадково зустрівся посеред вулиці зі знайомим. Під час розмови між чоловіками виник конфлікт, а згодом бійка. В ході сутички молодший вдарив старшого ножем у груди і втік.

За висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, спричинені потерпілому, відносяться до категорії тяжких.

Оперативникам управління карного розшуку обласної поліції та Одеського районного управління поліції № 1 знадобилося близько трьох годин на встановлення особи та місцеперебування зловмисника. Молодика затримали в процесуальному порядку. Він пояснив, що посварився зі знайомим, бо той в ході розмови його образив.

Правоохоронці розшукали ніж, якого правопорушник позбувся, коли тікав. Експертне дослідження підтвердило, що саме ним він спричинив тілесні ушкодження потерпілому.

«Зібравши достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. Згідно з санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування тривало під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси. Нині обвинувальний акт скеровано до суду», – повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Вадим Суботка.

Одеське районне управління поліції № 1

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader