"Аби здоровий був": Сергій Притула показав дорослого сина-копію
"Аби здоровий був": Сергій Притула показав дорослого сина-копію

"Аби здоровий був": Сергій Притула показав дорослого сина-копію

Сергій Притула залишив теплі побажання синові.

Український відомий ексведучий і волонтер Сергій Притула привітав старшого сина від першого шлюбу Дмитра з днем народження.

На честь свята Притула опублікував фото з сином на своїй сторінці в соцмережах і адресував йому привітання та побажання.

"Дмитру - 16! Уже зовсім дорослий став. Надійний, відповідальний, з ним до жаху цікаво проводити час у спілкуванні. Ну, і якби був чемпіонат світу з найкращих старших братів, то Дмитро зайняв би всі призові місця сам. Лише б здоровий був і не розгубив, а примножив усе найкраще, що є у твоєму великому серці! З днем народження, сину! Вітаємо і міцно обіймаємо!" - написав волонтер.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, журналістка Раміна Есхакзай повідомила про те, що вона передала в поліцію матеріали, які доводять втечу блогера Олександра Волошина за кордон. Вона заявила, що Волошин перетнув кордон під прикриттям водія мікроавтобуса.

А також Крістіна Орбакайте оголосила новий гастрольний тур. Росіяни ж ніяк не можуть пережити, що Крістіна обходиться без концертів у країні-агресорі та порівняли її з вітчимом - Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader