Чому не можна класти молоко на дверцята холодильника: несподівана причина
Чому не можна класти молоко на дверцята холодильника: несподівана причина

Чому не можна класти молоко на дверцята холодильника: несподівана причина

Багато з нас використовує холодильники неправильно. Наприклад, двері, мабуть, останнє місце, де слід зберігати молоко, пояснили кулінарні експерти.

Експерти з холодильного обладнання виявили кілька поширених помилок, які ми часто допускаємо під час використання холодильників. Однією з найчастіших помилок є перевантаження холодильника, розповів кулінарний менеджер компанії Miele GB Сезар Фернандес, пише Express.

За його словами, заповнені холодильники страждають від поганого повітряного потоку, що ускладнює підтримку постійної температури. Це може призвести до швидшого псування продуктів і підвищення енергоспоживання.

Щоб уникнути цих проблем, важливо знайти баланс: не варто захаращувати холодильник, але й залишати його порожнім також не рекомендується, оскільки в цьому випадку він буде більше працювати, щоб підтримувати потрібну температуру.

Сезар також радить проводити щомісячне глибоке очищення холодильника. Найкраще використовувати м’який миючий засіб або суміш води і харчової соди, а не агресивні хімікати. Додатково, щоб запобігти неприємним запахам, можна поставити в холодильник тарілку з кавовими зернами.

Чому не можна класти молоко на дверцята холодильника: несподівана причина
Як відмити холодильник всередині / Інфографіка: Главред

Щодо зберігання продуктів, важливо пам’ятати, що молоко та інші молочні продукти не слід зберігати в дверцятах холодильника, оскільки там температура найчастіше змінюється. Найкраще зберігати молочні продукти в задній частині холодильника, де температура є стабільнішою.

Кулінарний експерт Люсінда Ханкін додала, що молочні продукти варто зберігати в оригінальній упаковці або в герметично закритих контейнерах, щоб зменшити їхній контакт з повітрям.

Крім того, існує кілька інших поширених помилок, які варто уникати:

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader