Акторка Ганна Саліванчук отримала диплом сімейного психолога
Акторка Ганна Саліванчук отримала диплом сімейного психолога

Акторка Ганна Саліванчук отримала диплом сімейного психолога

Ганна Саліванчук у 39-років здобула другу вищу освіту. Тепер акторка кваліфікований сімейний психолог.

39-річна акторка Ганна Саліванчук повідомила, що стала кваліфікованим сімейним психологом. Радісною звісткою акторка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

"Як би це дивно не звучало, але Я у всьому шукаю плюси. Якби не війна, яка на початку у всіх у нас забрала багато чого, і багато професій стали не на часі, як у мене — театр, кіно, я б ніколи не наважилось вступити в Інститут післядипломної освіти ім. Т.Г.Шевченка на сімейну психологію. І ось війна ще триває, а я вже дипломований психолог, і при цьому продовжую служити в театрі і зніматись в кіно", — написала акторка.

Вона також зізналася, що все життя цікавились психологією, читала, дивилась фільми, консультувала і допомагала подругам, тому вона прийняла рішення стати психологинею професійно.

"Поки я не знаю чи почну практикувати і допомагати людям, бо на щастя акторська професія вже на часі, і її я обож, алеале ніколи не кажи ніколи, можливо настане час і я почну допомагати людям зцілювати свої душі. А поки починаю з себе", — додала Саліванчук.

Зауважимо, що це друга вища освіта акторки. У 2006 році Саліванчук закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого (актриса театру, кіно та телебачення; художній керівник курсу – народний артист СРСР Ю. М. Мажуга).

Нагадаємо, раніше ми писали, що з зіркою серіалу "Одного разу під Полтавою" стався нещасний випадок.

Крім цього, Фокус писав, що Анна Саліванчукрозповіла, як їй діагностували рак.

Теги за темою
Освіта
Джерело матеріала
loader