Меланія Трамп у своїх мемуарах виступила за дозвіл на аборти
Меланія Трамп у своїх мемуарах виступила за дозвіл на аборти

Меланія Трамп у своїх мемуарах виступила за дозвіл на аборти

Колишня перша леді США Меланія Трамп випускає мемуари під назвою Melania, у яких вона розкритикувала заборону абортів, що суперечить передвиборчій риториці Дональда Трампа, Як повідомляє The Guardian, книга з’явиться у продажу 8 жовтня.

- Вкрай важливо гарантувати, що жінки мають автономію у вирішенні своїх переваг щодо народження дітей на основі власних переконань, вільних від будь-якого втручання чи тиску з боку уряду, - наголошує Меланія у своїй книзі.

Вона задається питанням, чому хтось інший, крім самої жінки, має право визначати, що вона робить зі своїм тілом. 

- Фундаментальне право жінки на особисту свободу і власне життя дає їй право перервати вагітність, якщо вона бажає, - наголошує дружина Дональда Трампа, який у своїй передвиборчій програмі виступає проти права жінок на аборти.

Меланія Трамп стверджує, що жінка сама повинна обирати, що їй робити з небажаною вагітністю. На її думку,  заборона абортів є позбавленням контролю над власним тілом. Жінка наголосила, що дотримується такої думки все своє доросле життя.

Право на аборт -  один із ключових пунктів передвиборчої кампанії Камали Гарріс — конкурентки Дональда Трампа. Саме через цей пункт  Гарріс підтримала американська співачка Біллі Айліш.  

Меланія Трамп не є публічною людиною та рідко ділиться своїми політичними поглядами. Її книга вийде в продаж у США 8 жовтня. Вибори ж у США пройдуть 5 листопада.

  • Тема абортів підіймалась Трампом під час дебатів з Камалою Гарріс 11 вересня. Тоді ж кандидат в президенти США заявив, що мігранти в Америці їдять собак та котів. 
  • Раніше журналіст Коротко про зібрав думки політологів про те, що означають заяви Трампа. Чи є вони катастрофою  для України чи передвиборчим піаром. 
Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader