Росіяни за добу вісім разів атакували Харківщину, постраждали восьмеро людей
Росіяни за добу вісім разів атакували Харківщину, постраждали восьмеро людей

Росіяни за добу вісім разів атакували Харківщину, постраждали восьмеро людей

Російські загарбники упродовж 3 жовтня завдали по населених пунктах Харківської області вісім ударів, восьмеро людей дістали поранення.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його даними, у селі Токарівка Харківського району росіяни скинули з дрона дві гранати на мотоблок. Постраждали 62-річна жінка і 67-річний чоловік.

У Богуславці Ізюмського району внаслідок обстрілу зруйновані два будинки, пошкоджене скління вікон і покрівлі 10 приватних будинків. Постраждали 75-річна і 73-річна жінки.

У селі Перовське Богодухівського району частково пошкоджений приватний будинок, господарчі споруди, енергомережі. Дістали поранення 44-річний чоловік, 66-річна жінка і 50-річна жінка.

В Куп'янську внаслідок першого обстрілу пошкоджений дах комунального закладу, під час другого - квартири у п'ятиповерховому будинку.

В Охримівці Чугуївського району внаслідок обстрілу постраждав 31-річний чоловік.

У Ківшарівці Куп'янського району горів гараж та автомобіль.

У Кіндрашівській громаді горіла лісова підстилка на площі 800 кв. м.

Як зазначив Синєгубов, на Харківському напрямку ворог чотири рази проводив наступальні та штурмові дії в районах Стариці і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу досягла одинадцяти.

Сили оборони відбивали атаки армії РФ в районах Синьківки, Курилівки, Піщаного, Вишневого, Петропавлівки і Першотравневого.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 3 жовтня у Токарівці Дергачівської громади через атаку з дрона були поранені двоє людей.

Фото: Харківська ОВА

Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader