Росіяни просто підбирають тіла своїх солдатів після штурмів, – командир екіпажу БпЛА
Росіяни просто підбирають тіла своїх солдатів після штурмів, – командир екіпажу БпЛА

Росіяни просто підбирають тіла своїх солдатів після штурмів, – командир екіпажу БпЛА

Вони навіть визнають, що після їхнього приходу в окупованих населених пунктах ніхто не захоче жити. Про це 24 Каналу розповів командир екіпажу БпЛА "Кара небесна" Андрій Отченаш, зазначивши, що ворог просто підбирає тіла своїх солдатів після штурмів.

Російські військові нерідко визнають свої злочинні дії

Військовий розповів, що російські підрозділи "Шторм-Z" та "Шторм-V" досі є практично на всіх напрямках. Вони продовжують виконувати свої завдання. Проте переважна більшість з них не доживають до наступного тижня.

Звісно, ворог має професійних штурмовиків, які грамотно працюють та показують високий рівень навичок. Але зазвичай російська армія складається з військовослужбовців середнього рівня підготовки.

Багато хто з них просто не розуміє за що воює. Андрій Отченаш розповів, що його підрозділ слідкує за ворожими телеграм-каналами. Самі ж російські військові визнають, що з їхнім приходом від українських міст та сіл нічого не залишилося. Мовляв, "тут ніхто вже не буде жити, нащо ми прийшли".

Об'єктивно й раціонально кажучи, це абсолютно максимально дурна війна, де ворог абсолютно нічого не отримує. Вони приходять у міста, які ж самі й знищили, і підбирають трупи своїх солдатів, які вмерли під час штурмів,
– зазначив командир екіпажу БпЛА "Кара небесна".

І в кінцевому результаті з 40 тисяч мешканців залишається 300 осіб, які досі живуть Радянським Союзом. Тож, психологічний стан у російських підготовлених бійців, які можуть виконувати бойові завдання, достатньо низький.

Зверніть увагу! Бригада "Рубіж" збирає кошти на автомобіль і обладнання для артрозвідки. Скануйте QR-код та приєднуйтеся до збору. Кожна гривня надзвичайно важлива.

Джерело матеріала
loader