У Росії вночі палало дві нафтобази
У Росії вночі палало дві нафтобази

У Росії вночі палало дві нафтобази

У Росії вночі палало дві нафтобази

Одна із них внаслідок атаки дронів.

У Росії в ніч на 4 жовтня спалахнули пожежі відразу на двох нафтобазах – у Воронезькій області на територію нафтобази ТОВ «Аннанафтопродукт» впав дрон, а в Пермському краї горіли ємності з пальним на території приватної нафтобази.

Як заявило управління Міністерства з надзвичайних ситуації РФ у Воронезькій області, в Аннинському районі Воронезької області сили РЕБ начебто придушили українські БПЛА, один із яких і впав на територію нафтобази.

«Відбулося загоряння порожньої цистерни. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - йшлось у повідомленні відомства.

Губернатор Воронезької області Алєксандр  Гусєв підтвердив, що на територію нафтобази в Аннінському районі впав безпілотник. За його словами, «невеликий спалах на порожньому резервуарі» швидко загасили.

Ще одна пожежа сталася у Пермському краї на території приватної бази зі зберігання нафтопродуктів у селі Осінці у Пермському краї. Там вогонь охопив ємності з паливом, а площа пожежі сягнула 10 тисяч кв. м. Причина займання невідома. Про атаку дронів у цьому віддаленому від України регіоні РФ не йшлось. МНС Росії заявило, що пожежу вже ліквідували, а місцева вдала стверджує, що вона не завдала ніякої шкоди.

Водночас російське міноборони стверджує, що за ніч  збило 18 українських безпілотників над Бєлгородською, Воронезькою, Ростовською областями та акваторією Азовського моря.

Джерело матеріала
loader
loader