YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити
YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення про лазню за спам, обман чи шахрайство, причому про проблеми повідомляють з усього світу — з США, Європи та Азії.

Детальніше

Після блокування облікового запису користувачі позбавляються доступу до всіх сервісів YouTube, у тому числі платних YouTube Premium, YouTube TV та YouTube Music. Вони не можуть дивитися відео, слухати музику, залишати коментарі та викладати власний контент, при цьому вони мають доступ до всіх інших сервісів Google.

Це блокування помилкове, що вже визнали в Google. Під неї потрапили навіть користувачі, які не викладали відео і навіть не відкривали канали. В даний час розробники намагаються розібратися, чим була викликана проблема, після чого вони планують розблокувати забанені акаунти. Раніше з’явилася дезінформація, нібито блокували російські акаунти за використання VPN. Співробітники підтримки YouTube це спростували.

«Наші команди продовжують працювати над відновленням усіх віддалених каналів та вашого доступу до платних передплат (YouTube TV, YouTube Premium, YouTube Music). Ми дуже шкодуємо про цю помилку з нашого боку і повідомимо вас, коли все буде виправлено. Якщо ваш канал був неправильно видалений та відновлений, ви можете помітити, що частина контенту, наприклад, плейлисти, може бути відсутнім. Не хвилюйтеся — це лише затримка, і весь ваш контент незабаром буде відновлено.»

Джерело матеріала
loader