Керівниці МСЕК Тетяні Крупі, у якої вилучили майже 6 млн дол США, повідомлено про підозру у незаконному збагаченні
Керівниці МСЕК Тетяні Крупі, у якої вилучили майже 6 млн дол США, повідомлено про підозру у незаконному збагаченні

Керівниці МСЕК Тетяні Крупі, у якої вилучили майже 6 млн дол США, повідомлено про підозру у незаконному збагаченні

Керівниці МСЕК Тетяні Крупі, у якої вилучили майже 6 млн дол США, повідомлено про підозру у незаконному збагаченні - Фото 1

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримано та повідомлено про підозру у незаконному збагаченні керівниці Хмельницького обласного центру МСЕК, у якої під час обшуків вилучили майже 6 млн доларів США у різних валютах (ст. 368-5 КК України). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОГП.


У керівниці МСЕК в робочому кабінеті було виявлено 100 тис доларів США, медичні документи з ознаками підроблення, а також списки «ухилянтів» із прізвищами та фіктивними діагнозами.

Вдома у посадовиці вилучили 5 млн 244 тис доларів США, 300 тис євро, понад 5 млн грн, брендові прикраси, а також документи, які можуть вказувати на відмивання грошей через різні бізнес-проєкти.

Під час слідчих дій керівниця МСЕК намагалася позбутися частини грошей, викинувши в вікно дві сумки з пів мільйоном доларів США.

Вказані кошти фігурантка не внесла до своїх щорічних декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування.

  • Хто лежав у ліжку з 6 млн. доларів ухилянтської готівки

Наразі вилучені під час обшуків кошти визнано речовими доказами та передано на відповідальне зберігання до банку.

Прокурор вніс до суду клопотання про їх арешт.

Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Перевіряються підстави набуття родичами підозрюваної великої кількості об’єктів нерухомості за кордоном та в Україні, елітного автопарку, корпоративних прав та рахунків за кордоном з майже 2,3 млн доларів США.

Досудове розслідування – ГСУ ДБР.

У 'слуги народу' з Хмельницького знайшли 6 млн доларів

Викрита на корупції керівниця Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК), якою, за наявними даними, є член депутатської фракції “Слуга Народу” Хмельницької облради, а також головна лікарка КЗОЗ “Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи” Тетяна Крупа

Tweet
Джерело матеріала
loader