500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати
500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

Клієнти "Ощадбанку" можуть отримати винагороду у вигляді сертифіката на 500 гривень, яким можна розплатитися за покупки у мережі супермаркетів "АТБ". Хто і за якої умови зможе отримати подарунок, йдеться на Facebook-сторінці фінустанови.

Державний банк запросив клієнтів взяти участь у новій акції "Мій вигідний шопінг!", у рамках якої сотні українців матимуть змогу отримати сертифікати на продукти.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

Головна умова – бути власником картки Visa від "Ощадбанку" та за місяць здійснити транзакцій на загальну суму понад 5 тисяч гривень.

"Здійсніть будь-яку кількість трансакцій протягом місяця на суму понад 5 000 грн карткою Visa від мого Ощаду і вони наповнять ваш продуктовий кошик. Як? Легко, адже перші 500 учасників акції отримають сертифікати на 500 гривень в улюбленому АТБ", - йдеться у повідомленні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Наголошується, що сертифікат покриває витрати, що відповідають його номіналу. Власник може здійснити покупку понад номіналу сертифіката, але решту доведеться доплатити зі своєї кишені. Використати сертифікат потрібно протягом року.

Для виконання умов акції клієнти мають час до 31 жовтня 2024 року включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" відмовляє у доступі до власних коштів та відмовчується: клієнти в паніці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям обмежили використання банківських карток: більше не дозволять деякі покупки.

Джерело матеріала
loader