Ектор Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть, проти якої була його родина
Ектор Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть, проти якої була його родина

Ектор Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть, проти якої була його родина

Життя зірки шоу "МастерШеф" могло обернутися зовсім інакше.

Шанувальники знають Ектора Хіменес-Браво, як талановитого шеф-кухаря, шоумена і блогера - він залюбки розвиває свої ресторани, ділиться рецептами і значущими моментами з життя, бере участь у кулінарних проєктах. Однак є в нього і таємна пристрасть, про яку відомо лише наближеним.

Так у своєму блозі в Instagram шеф-кухар нещодавно розповів, що його першою пристрастю була зовсім не кулінарія, а образотворче мистецтво. Ектор мріяв стати художником, проте його рідні були не дуже задоволені таким вибором.

"Можливо те, що я скажу буде для вас шоком… Але так, у мене є художня освіта. Мало того, я мріяв займатися цим професійно, але на жаль, у ті часи ця професія (саме в Колумбії) не вважалась престижною… Памʼятаю, як дуже довго сперечався з батьками, вони були категорично проти моєї улюбленої справи, вони хотіли, щоб я став архітектором. Але з того моменту пройшло багато часу, я виріс і нарешті сам вирішую, чим мені займатися. І ось "Ура" - в моїх руках олівці і мольберт. Думаю, що ніколи не пізно починати щось нове, або повертатися до того, що колись приносило задоволення", - написав Хіменес-Браво.

Також шеф-кухар опублікував олівцевий етюд з оголеної натури, над яким працює зараз. Фанати Ектора Хіменес-Браво були в захваті від його прихованого таланту, над розвитком якого кулінар вирішив активно працювати.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво новини - Ектор Хіменес-Браво зізнався, який талант приховував / instagram.com/hectorjimenezbravo

Хто такий Ектор Хіменес-Браво?

Ектор Хіменес-Браво - колумбійський шеф-кухар, ресторатор, телеведучий. Особливу популярність в Україні здобув, як суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф". Творець власного кулінарного стилю "Nuevo Latino". У травні 2021 року отримав українське громадянство. Під час повномашстабної війни підтримав Україну. Займається благодійністю на користь ЗСУ та приготуванням обідів для тероборони, ЗСУ, поліції, госпіталів і нужденних.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Олег Винник офіційно повертається на сцену. Два роки мовчання вилилися в тур Європою, який анонсувала головна фанатка співака-втікача.

Також син Назарія Яремчука Дмитро відреагував на вчинок Софії Ротару, яка відмовилася брати участь у зйомках фільму про легендарного співака "Яремчук: Незрівнянний світ краси".

Читайте також:

Джерело матеріала
loader