Фільм «Джокер: Божевілля на двох» став лідером за касовими зборами за перший вікенд прокату
Фільм «Джокер: Божевілля на двох» став лідером за касовими зборами за перший вікенд прокату

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» став лідером за касовими зборами за перший вікенд прокату

Стрічка зібрала 81,1 млн доларів у міжнародному прокаті і 40 млн доларів в США.

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» режисера Тодда Філліпса очолив список найкасовіших стрічок за результатами першого вікенду прокату, попри негативні відгуки глядачів та критичні рецензії кінооглядачів. Про це пише Variety.

Фільм вийшов у прокат у 76 країнах, крім США. У міжнародному прокаті йому вдалося зібрати 81,1 млн доларів. Найкращі результати стрічка продемонструвала у Великій Британії (8 млн доларів), Німеччині (6,9 млн доларів) та Італії (5,6 млн доларів). Цього тижня вона також вийде на екрани Японії, а 16 жовтня — Китаю.

Водночас американські кінотеатри принесли фільму «Джокер: Божевілля на двох» лише 40 млн доларів, що менше половини від суми бокс-офісу, яку заробила перша частина у 2019 році. 

Кіностудія Warner Bros. витратила 200 мільйонів доларів на виробництво «Джокер: Божевілля на двох», тоді як бюджет першого «Джокера», що здобув перемогу у двох номінаціях премії «Оскар», становив 65 мільйонів доларів.

Як зауважили у Variety, бюджет другої частини значно збільшили через гонорари режисеру, а також виконавцям головних ролей — актору Хоакіну Феніксу та співачці Леді Ґаґа.

  • Читайте також: Колір граната, кохання Джокера, юність Трампа. Що подивитись у кінотеатрах у жовтні

Фото: кадр з фільму «Джокер»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader