Як смачно приготувати сало: перевершить навіть буженину
Як смачно приготувати сало: перевершить навіть буженину

Як смачно приготувати сало: перевершить навіть буженину

Рецепт апетитного та неймовірно смачного сала.
Час приготування Час приготування: 100 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 15 хв
Порції Порції 8 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Пропонуємо вам приготувати ситну страву - сало в духовці за вдалим рецептом. Таке сало можна подавати як гарячим, таким холодним, і навіть на святковий стіл разом із м'ясною нарізкою.

До речі, valya__saenko рекомендує подавати сало за цим рецептом до борщу.

Інгредієнти:

Часник натріть на дрібній тертці і перемішайте з гірчицею, перцем, сіллю, паприкою і соєвим соусом.

Натріть приготованим маринадом сало і залиште його в холодильнику мінімум на п'ять годин.

Загорніть сало у фольгу і запікайте за температури 170 градусів півтори години.

Тепер розгорніть фольгу і запікайте ще 15 хвилин за температури 200 градусів.

Можна подавати на стіл. Смачного!

Дивіться відео, як готувати сало в духовці:

Хто така valya__saenko?

valya__saenko - шеф-кухар, популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На valya__saenko підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader