"Він лягає на операцію": Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров'ям у чоловіка Євгена Тєрєхова
"Він лягає на операцію": Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров'ям у чоловіка Євгена Тєрєхова

"Він лягає на операцію": Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров'ям у чоловіка Євгена Тєрєхова

Наталка Карпа розповіла, що її чоловік попри проблеми зі здоров'ям продовжує служити на фронті.

Українська співачка Наталка Карпа, яка заміжня за військовослужбовцем Євгеном Тєрєховим з позивним "Титановий Джексон", розповіла про проблеми зі здоров’ям у чоловіка та його майбутню операцію. Подробицями артистка поділилася в новому випуску "Муз_Тренд" зі Славою Дьоміним.

Зокрема, Наталка Карпа розповіла, що її чоловік отримав складне поранення, тому має інвалідність, однак попри це продовжує воювати на фронті. Спочатку лікарі встановили Євгену 2 групу інвалідності, однак чоловік так хотів повернутися захищати Україну на фронті, що всіма силами просив дати йому 3 групу, яка дозволить це зробити.

"Дивись Євген зараз чинний воїн. Попри те, що він має складне поранення. У нього була друга група інвалідності та він спеціально хотів, то треба було бачити, щоб його перевели на третю, легшу, щоб він міг піти воювати", — розповіла Наталка Карпа.

Зараз Євген Тєрєхов приїхав у відпустку, оскільки на нього чекає операція. Як пояснила Наталка Карпа, Євген має багато проблем зі здоров’ям, тому ця операція йому необхідна, адже без неї в будь-який момент йому може стати погано.

"Він лягає на операцію. В нього в голові титанова пластина. А в животі сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги у нього з’явилися кілька гриж. Цю сітку треба просто знову зробити операцію, поставити на місце, або краще вмонтувати, аби не було проблем з защемленням, бо це може бути у будь-який невдалий момент. У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі. Він каже, я розумію, що від того, як я спрацюю залежить життя і моїх підопічних, а в мене рубає тиск 200. Я вже знаю відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є певне завдання", — розповіла артистка.

Зауважимо, що у 2016 році Наталка Карпа та Євген Тєрєхов офіційно зареєстрували відносини. Вже у грудні 2019 році народилася донька Злата.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Наталка Карпа дала ексклюзивне інтерв'ю для Фокуса в якому розповіла про наміри піти на фронт, народження другої дитини та прогнози чоловіка щодо закінчення війни.

Теги за темою
Здоров'я
Джерело матеріала
loader
loader