Користувачам Meest оголосили приємну новину: не переплатите
Користувачам Meest оголосили приємну новину: не переплатите

Користувачам Meest оголосили приємну новину: не переплатите

Поштово-логістична компанія Meest вирішила не підвищувати свої тарифи у 2024 році. Про це повідомив В'ячеслав Лисенко, акціонер Meest China, в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, компанія докладе всіх зусиль, щоб ціни на послуги доставки залишались стабільними до кінця року. Це особливо важливо на фоні нещодавнього підвищення цін іншими операторами.

Пошта Meest, фото з пресслужби компанії

Зокрема, "Нова пошта", одна з найбільших логістичних компаній України, з 1 жовтня збільшила вартість своїх послуг в середньому на 10 гривень. Тим часом "Укрпошта" також пообіцяла не підвищувати тарифи до кінця 2024 року.

Поштомат, фото Нової пошти

Компанія Meest вже більше 30 років працює на ринку доставки, охоплюючи понад 90 країн світу. Вона займається як відправленнями між споживачами (C2C), так і доставкою для бізнесу (B2C). Засновник компанії, Ростислав Кісіль, залишається її основним бенефіціаром і відповідає за стратегічний розвиток.

Відділення Meest Express, фото Meest

Meest China, яка є частиною групи компаній, вже понад 15 років лідирує у сфері доставки посилок із Китаю. Вона також займається перевезенням великих вантажів з митним оформленням. У Гуанчжоу компанія має власний склад площею 5 тисяч квадратних метрів.

У травні 2024 року Meest International відкрила новий логістичний центр поблизу міста Дембіца в Польщі, розташованого за 170 км від кордону з Україною. Цей крок є частиною плану компанії з розширення мережі хабів у Центральній та Східній Європі.

Таким чином, Meest прагне підтримувати свої позиції на ринку, не підвищуючи тарифи, попри економічні виклики. Це дає надію, що клієнти зможуть продовжувати користуватися доступними поштовими послугами протягом всього 2024 року.

Раніше ми повідомляли, "Нова пошта" оновила тарифи.

Укрпошта збирається підняти тарифи, чого очікувати з 1 жовтня- детальніше на Знай.ua.

Джерело матеріала
loader