Леся Нікітюк закрутила новий роман: ЗМІ розсекретили коханого ведучої та чим він займається
Леся Нікітюк закрутила новий роман: ЗМІ розсекретили коханого ведучої та чим він займається

Леся Нікітюк закрутила новий роман: ЗМІ розсекретили коханого ведучої та чим він займається

Знаменитість, ймовірно, перебуває в стосунках із військовим.

Останнім часом українська телеведуча Леся Нікітюк неабияк інтригує змінами в особистому житті.

Зокрема, знаменитість натякає, що більше не самотня, та дедалі частіше публікує в Instagram фото з загадковим чоловіком, з яким їй вже приписують роман. Леся Нікітюк не квапиться давати коментарі, аби хоч якось вгамувати цікавість прихильників. Ба більше, ведуча ще й приховує обличчя чоловіка.

Утім, ЗМІ розсекретили, з ким знаменитість, ймовірно, перебуває в стосунках. Telegram-канал "Сцена" дослідив підписників ведучої у фотоблогу і натрапив на чоловіка, в якого ідентичне татуювання на всю спину, як і в того, що на фото з Нікітюк. Ймовірним бойфрендом зірки телебачення виявився військовий, на ім'я Дмитро. До слова, Леся стежить за ним у фотоблогу. Зазначається, що чоловік наразі служить в лавах ЗСУ. Також у шапці профілю Дмитра вказано, він є інфлюєнсером

"Можна помітити, що чоловік має багато татуювань, зокрема на нозі та спині. Це й допомогло журналістам розкрити особистість її (Нікітюк – прим. ред.) обранця. Виявилось, що Леся підписана на його сторінку в Instagram. Судячи з профілю чоловіка, його звати Дмитро, і він служить у Збройних силах України. Також у шапці профілю вказано, що він – інфлюєнсер, і на нього підписані блогер Ігор Лачен, військовий Давид Хімік та фотографи Костянтин і Влада Ліберови", - йдеться в повідомленні ЗМІ.

  • Мадонна повідомила про горе в її родині: "Я зробила все можливе"
  • Актор Козлов заговорив про весілля, роботу офіціантом під час війни і про майбутнє поповнення в сім'ї
  • Олег Винник вперше за час війни повертається на сцену: у Мережі неоднозначно відреагували
Джерело матеріала
loader
loader