Учасниця 12-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Мирослава Пекарюк розповіла, як зробити дивовижну запіканку із солодкою родзинкою.
Легка запіканка дуже знадобиться вдома, адже вона проста у приготуванні та ідеальна для солодкого перекушування чи сніданку.
Інгредієнти:
- Макарони – 200 г
- Вишні свіжі – 200 г
- Кисломолочний сир – 200 г
- Яйця – 3 шт
- Молоко – 150 мл
- Цукор – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 5 г
- Дрібка солі
Спосіб приготування:
Вишні розрізати навпіл, видалити кісточки. Макарони відварити у підсоленій воді протягом 4 хвилин, промити холодною водою.
Приготувати заливку, збивши яйця з молоком, цукром, ванільним цукром до однорідності.
Змішати макарони з|із| сиром і 1 ст. л. цукру. Половину маси викласти у форму для запікання, зверху розподілити вишні, потім частину макаронів, що залишилася.
Залити все яєчно-молочною сумішшю і запікати при 200 ° C близько 25-30 хвилин, доки з'явиться золотиста скоринка.
Останні новини України:
Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.
Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.