Жодних телефонів під час їжі: ресторан Японії ввів цікаву заборону - ось причина
Жодних телефонів під час їжі: ресторан Японії ввів цікаву заборону - ось причина

Жодних телефонів під час їжі: ресторан Японії ввів цікаву заборону - ось причина

Лічені чотири хвилини очікування можуть призвести до зіпсованої та вже абсолютно не смачної страви.

Швидко поїсти і піти - таке негласне правило існує в японських ресторанах. Однак один із власників був таким уважним та допитливим, що що почав визначати, через який час його клієнти починають їсти. Згідно його спостережень, ті, хто чекав найбільше часу, щоб опустити ложки у миску з супом, зазвичай дивилися відео на своїх телефонах. Саме це і змусило його взяти справу в свої руки, пише CNN.

Що відомо про CNN?

CNN — одна з провідних телерадіокомпаній світу. Була заснована у 1980 р. Тедом Тернером виключно як телевізійне агентство новин. Зараз розташована у м. Атланта, штат Джорджія, США. CNN першою почала цілодобове мовлення у 25-ту річницю свого заснування, 1 червня 2005 року, пише Вікіпедія.

Цього року токійський ресторан Debu-chan (японською мовою означає "пухкий") відсвяткував свою п’яту річницю. Його керівником та власником є Кота Кай.

У березні він ввів заборону для своїх клієнтів на використання своїх смартфонів під час їжі в години завантаженості. І цей крок викликав гарячі та бурхливі обговорення у соціальних мережах Японії.

"Одного разу ми помітили клієнта, який не починав їсти протягом чотирьох хвилин", — розповідає Кай, додаючи, що клієнт дивився відео на своєму телефоні, поки його їжа остигала перед ним.

Важливим моментом у цій історії є те, що Кай подає рамен Хаката, різновид регіонального рамену з Хакати в префектурі Фукуока. За словами власника, він є "їжею, народженою для нетерплячих людей".

Тонка локшина, як розповідає власник ресторану, має ширину всього один міліметр. З цієї причини вона починає дуже швидко розтягуватися і псуватися. Лічені чотири хвилини очікування можуть призвести до зіпсованої та вже абсолютно не смачної страви.

3 базовые заправки к овощным салатам инфографика
3 базові заправки до овочевих салатів - інфографіка / Главред

Цікаві традиції в країнах - що відомо

Німці особливу увагу приділяють здоров'ю, тому Главред розповів про німецький метод провітрювання квартири. Все залежить і від правильного зимового охолодження дому.

Також існує неочікуване пояснення, чому у Франції не можна викидати квитки на метро. Дуже мало хто знає, у чому справа.

Окрім цього, є несподівана відповідь, чому в "хрущовках" в СРСР встановлювали двоє вхідних дверей. Ці будинки мали просту архітектуру, але разом із цим їх конструкція містила кілька унікальних елементів.

Дізнайтеся, чому Нідерланди просять не називати їх "Голландією".Це рішення стало частиною ширшої стратегії національного ребрендингу і не тільки.

Інші цікаві новини:

Джерело матеріала
loader
loader