"Для меня Россия — мама": жінка, яка раділа вибухам у Києві, продовжує гуляти містом
"Для меня Россия — мама": жінка, яка раділа вибухам у Києві, продовжує гуляти містом

"Для меня Россия — мама": жінка, яка раділа вибухам у Києві, продовжує гуляти містом

Після скандалу жінка зняла нове відео, де заспівала, що її мати — Україна.

Стали відомі нові подробиці про 23-річну жінку, яка вчора на Південному залізничному вокзалі столиці насміхалася над людьми, які під час атаки путінських "Кинджалів" бігли до укриття, в підземний перехід. Вона записала відповідне відео та виклала його в соцмережі.

За даними відкритих джерел йдеться про уродженку нині окупованої Макіївки Донецької області Аліну Волошину.

Як повідомив в коментарі для ТСН.ua речник поліції Києва Дмитро Грищенко, зараз справою цієї жінки займається СБУ.

Джерела ТСН.ua у правоохоронних органах повідомили, що жінка приїхала до Києва з метою оформлення інвалідності та, ймовірно, отримання в подальшому відповідних виплат.

"Слідчими відкрито кримінальне провадження, але підозра ще не оголошувалась. Це питання буде вирішене щойно надійдуть висновки експертиз. Для їх проведення вилучено її телефон, досліджується його вміст, переписка, контакти. Провадження відкрито за статтею 436 з позначкою 2  — "Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників",  — повідомили ТСН.ua у правоохоронних органах.

Якщо справа дійде до суду та провину жінки буде доведено в суді, то їй загрожує покарання у вигляді виправних робіт або позбавлення волі до 5 років.

За даними правоохоронців, станом на зараз жінка не затримана, тобто, ймовірно перебуває у Києві.

Як свідчать її дані в соцмережах, вона має друзів або знайомих в тих українських містах, які неодноразово потерпали і потерпають від російських обстрілів. Так, наприклад, більшість українців, які є у цієї жінки "в друзях"  — з Одеси та Одеської області, з Києва, Умані та Харкова. Разом з тим, одна зі сторінок Волошиної свідчить про те, що вона захоплюється діями ПВК "Вагнер", яка допомагала путінській армії вбивати українців та знищувати міста на Донеччині.

На сторінці Волошиної у відкритому доступі опубліковано відео, де вона імітує спів під такі слова: "Для меня Россия мама, папа  — яркий триколор. Те, кто валит за границу  — это Родины позор".

Це відео було опубліковано 5 листопада минулого року, після того, як путінська армія вчергове обстріляла ракетами та дронами Дніпропетровщину, Полтавщину та Херсон. Тоді не обійшлось без загиблих, серед яких була і 82-річна жінка.

Ще на одному відео на сторінці Аліни Волошиної за допомогою комп’ютерних технологій накладені такі тітри "У меня дядя военный". Поруч з цим написом зображений російський триколор.

Ще на одному відео жінка демонструє середній палець на фоні таких слов: "Россия не станет на колени".

Її дописи викликали реакцію тисяч українців, які пообіцяли просто так не залишати її висловлювання. Вже після всього цього в соцмережах з'явилось відео, на якому Аліна Волошина танцює в супермаркеті під пісню "Батько наш Бандера, Україна  — мати". 

Раніше повідомлялось про те, що військовий експерт Олег Жданов попередив про масований обстріл і назвав дату. 

Джерело матеріала
loader
loader