Михайло Шейтельман про нову систему безпеки Європи: "Захищаємось від росії"
Михайло Шейтельман про нову систему безпеки Європи: "Захищаємось від росії"

Михайло Шейтельман про нову систему безпеки Європи: "Захищаємось від росії"

Про це він розповів у своєму блозі.

«Прем'єр-міністр Словаччини Фіцо каже, що ми хочемо після війни дружити з росією. Ось із цією самою путінською росією, ось із цими потворами та вбивцями вони хочуть дружити. Багато хто у Європі, багато німецьких політиків, багато італійських політиків досі вважають, що архітектура безпеки Європи повинна включати в себе, зокрема, злочинну російську федерацію, що це у нас типу одна така зона і ми всі разом повинні захищатися», - зазначає Михайло Шейтельман.

За його словами, у такому разі треба зрозуміти, від кого Європа збирається захищатися разом із росією, адже не від арабських терористів, адже саме росія їх фінансує. Як нагадує експерт, ми й так знали, що «Хамас» приймають у москві, а тут ще й ізраїльські військові, зайшовши до Лівану, виявили там склади з російською зброєю, яка постачається «Хезболлі».

«Одні терористи, росіяни, допомагають іншим терористам, «Хезболлі». Тож від кого ми маємо разом захищатися? Давайте ми разом із терористами з росії захищатимемося від терористів із «Хезболли», яких вони ж озброюють та фінансують? Це, на мою думку, велика помилка», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Як стверджує експерт, правильним буде підхід, коли українці, словаки, чехи, французи, іспанці, португальці, британці, взагалі всі європейці нарешті визнають, що настав час створювати єдину систему безпеки, бо ми захищаємося від росії. Проте, констатує він, через політкоректність ніхто так і не наважився сказати, що ми повинні створити систему безпеки, яка захистить нас від росіян.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко розповів, чи справді Кір Стармер винен, що Україна не може бити Storm Shadow по росії.

Джерело матеріала
loader
loader