Чоловік витратив усі гроші, аби купити місто-привид: як він там живе
Чоловік витратив усі гроші, аби купити місто-привид: як він там живе

Чоловік витратив усі гроші, аби купити місто-привид: як він там живе

Однак, як пише LADbible, закриття шахт спричинило те, що місто стало повністю занедбане та покинуте.

Що відомо про покинуте містечко

Раніше у найбільш густонаселеному каліфорнійському шахтарському містечку Серро Гордо проживало близько 4700 осіб. У шахтах видобували срібло, свинець, цинк і іноді золото, але сьогодні це місце майже повністю занедбане після закриття шахт 1957 року.

Чоловік купив місто-привид

2020 року Брент Андервуд та його друг Джон Бір вирішили купити місто, аби перетворити його на туристичну атракцію. Брент навіть почав вести ютуб-канал, на якому він розповідає про життя у місті-привиді.

Як чоловік живе у місті-привиді: дивіться відео

Як живе чоловік у покинутому місті

Брент зізнався, що раніше не вірив у привидів, однак одного дня він сам побачив дивне видовище. Власник міста-привида розповів, що проходив повз будинок, коли побачив обличчя, яке дивилося на нього з одного з вікон, але не надав цьому значення, оскільки у нього були підрядники, які періодично виконували роботи, і вони залишалися в будинку.

Однак потім йому сказали, що на об'єкті вже два тижні не було жодного підрядника, і він вирішив провести невеликий експеримент. Зачинивши двері до будівлі, щоб ніхто не зміг увійти, і вимкнувши світло, він згодом помітив, що "світло знову ввімкнулося, хоча двері були замкнені".

Він не впевнений, чи це був привид, але це було б типово для міста-привида, і Брент сказав, що перше, про що люди запитували, коли дізнавалися, що він купив місто-привид, було те, чи бачив він там коли-небудь привида.

Чоловік купив місто-привид
Чоловік купив місто-привид / Фото LADbible

Зараз у покинутому шахтарському містечку вже розпочалося будівництво готелю. Брент каже, що найбільшим викликом у житті в місті-привиді була "вода, або її відсутність", оскільки від початку він жив без водопроводу. Зараз він намагається викачати воду з шахт під містом, але це потребує багато зусиль.

Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader