Операція та психлікарня: Анна з дуету Anna Maria розповіла про чоловіка-воїна
Операція та психлікарня: Анна з дуету Anna Maria розповіла про чоловіка-воїна

Операція та психлікарня: Анна з дуету Anna Maria розповіла про чоловіка-воїна

Поет Ігор Сагайдак зараз проходить реабілітацію, повідомляє Анна Опанасюк.

Українська співачка Анна Опанасюк з дуету Anna Maria - дружина поета і воїна ЗСУ Ігоря Сагайдака. У нещодавньому коментарі для "ЖВЛ представляє" артистка розповіла, що її обранець зараз переживає не найкращі часи - постраждало його фізичне та психологічне здоров'я.

Чоловік Опанасенко служив на Донецькому напрямку, де отримав серйозне поранення. Він переніс операцію на біцепсі та проходить реабілітацію.

Крім того, йому знадобилася психологічна допомога. Під час виконання бойового завдання загинула частина побратимів Сагайдака. Він важко переживає цю втрату, у зв'язку з чим воїн ліг у психіатричну лікарню, де проходить лікування.

"Він був у Бахмуті, Часовому Ярі. Саме зараз він проходить реабілітацію у Києві. У нього була складна операція на перешиття біцепсу, а зараз він лікується в психіатричній лікарні. Бо має дуже тяжкі наслідки після того, як він загубив декількох побратимів. І оце на нього та його побратимів, які залишилися живими, дуже вплинуло психологічно. Він розуміє, що йому потрібна підтримка й лікування. Він хоче повернутися на фронт після лікування", - поділилася Анна Опанасенко.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Марічка Падалко розповіла про ревнощі в шлюбі з Єгором Соболєвим. Вона зізналася, що може бути істеричною і надмірно емоційною, коли мова заходить про її чоловіка.

Також стало відомо, що Руслана готується стати матір'ю. Співачка розповіла, чому не опікувалася дитячим питанням раніше, та чому зараз, щоб завагітніти, їй потрібна допомога фахівців.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader