У застосунку «Львівщина. Унікальний спадок» зібрали інформацію про 450 пам’яток
У застосунку «Львівщина. Унікальний спадок» зібрали інформацію про 450 пам’яток

У застосунку «Львівщина. Унікальний спадок» зібрали інформацію про 450 пам’яток

Безкоштовний застосунок пропонує 20 туристичних марштутів.

У Львові презентували мобільний безкоштовний туристичний застосунок «Львівщина. Унікальний спадок», в якому зібрана інформація про 450 пам’яток Львівщини — замки, палаци, храми, вілли, дерев’яну архітектуру, музеї, заповідники. Двомовний застосунок створили у межах проєкту, підтриманого «Українським культурним фондом», повідомила ГО «Успішна Львівщина».

Обирати пам’ятки у застосунку можна за категоріями, за локацією, а також у культурно-туристичних маршрутах. Користувачі отримають опис пам’ятки, години роботи, фото, розташування, та зможуть планувати свої подорожі.

«Туристи зможуть планувати свої подорожі, оцінювати та рекомендувати відвідані об’єкти. Додаток стане додатковим інструментом для просування регіону та його культурно-туристичних об’єктів серед туристів, спонукаючи їх до активних подорожей Львівщиною», — зазначили розробники.

Безкоштовно завантажити застосунок можна із Google Play та AppStore. Після завантаження більшість його функцій будуть доступні без інтернет-з’єднання.

  • Читайте також: У жовтні розпочнеться український етап фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»

Фото: застосунок «Львівщина. Унікальний спадок»

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Львів Туризм
Джерело матеріала
loader