Жителю міста Рені, який ледь не позбавив життя свого знайомого, загрожує до 15-ти років ув’язнення
Жителю міста Рені, який ледь не позбавив життя свого знайомого, загрожує до 15-ти років ув’язнення

Жителю міста Рені, який ледь не позбавив життя свого знайомого, загрожує до 15-ти років ув’язнення

Жителю міста Рені, який ледь не позбавив життя свого знайомого, загрожує до 15-ти років ув’язнення - Фото 1

Подія сталася кілька днів тому ввечері. Про неї поліцейських сповістили лікарі швидкої допомоги, які госпіталізували 44-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

Від батька потерпілого правоохоронці дізналися, що син увесь скривавлений повернувся додому, але нічого пояснити не встиг, бо втратив свідомість і у непритомному стані був доправлений до лікарні. Втім, того ж вечора вони встановили коло спілкування потерпілого і з’ясували, що з ним сталося.

Вдень чоловік зі своєю знайомою ходив у гості до 64-річного співмістянина, де вони усі разом вживали алкогольні напої. Через деякий час господар на декілька годин пішов у справах, залишивши гостей на кухні, а коли повернувся, застав їх в кімнаті, де вони відпочивали. Таке хазяйнування обурило власника домоволодіння, він схопився за ніж і почав бити ним товариша, спричинивши йому численні поранення по всьому тілу. Вирвавшись від нападника, потерпілий побіг додому по допомогу, де знепритомнів.

Поліцейські розшукали правопорушника та затримали його в процесуальному порядку. За місцем мешкання останнього вилучили ніж та інші речі, що становлять інтерес для слідства, які скерували на експертизу.

Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що у всьому винен алкоголь.

«Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і на підставі зібраних доказів повідомили йому про підозру у незакінченому замаху на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури», – розповів начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Джерело матеріала
loader