2 дні, у які не можна прибирати: як власними руками не відлякати достаток
2 дні, у які не можна прибирати: як власними руками не відлякати достаток

2 дні, у які не можна прибирати: як власними руками не відлякати достаток

Український мольфар назвав дні, коли можна і не можна прибирати у житлі.

Багато хто знає, що існують забобони про прибирання. Предки вірили, що у неділю краще утриматись від фізичних справ. Відомий український мольфар Максим Гордєєв назвав дні, коли можна та не можна прибирати.

Він стверджує, що прибирання у правильні дні допоможе зберегти достаток, а у неправильні дні призведе до втрати грошей.

У які дні можна прибирати

Мольфар назвав дні, у які потрібно прибирати, щоб завжди у будинку водились гроші.

Якщо прибирати у вівторок, то ви зможете залучити несподіваний прибуток. Прибирання у четвер допоможе посилити фінансову енергію у вашому домі, яка буде притягувати кошти.

Якщо наводити порядки у суботу, то ви зможете відкрити цим нові грошові канали. Через них ви зможете залучити додаткові заробітки.

У які дні не можна прибирати

Мольфар Максим Гордєєв радить утриматись від прибирання у понеділок та п'ятницю.

"А ось у понеділок та п'ятницю я не раджу прибирати. Ви можете загубити гроші або втратити нові грошові надходження", - сказав Гордєєв.

Дивіться відео про те, у які дні можна і не можна прибирати:

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Раніше мольфар Максим Гордєєв розповідав про те, які речі категорично не можна ставити на підлогу. Він стверджує, що підлога є енергетично небезпечним місцем. Якщо ставити речі на підлогу, вони вберуть в себе весь негатив і принесуть проблеми у ваше життя.

Також мольфар назвав сни, які принесуть біди та нещастя. Виявляється, що навіть у звичайних снах можуть з'явитися образи, побачивши які варто насторожитися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader
loader