Виконавчий віце-президент CNN Кен Джаутц йде у відставку
Виконавчий віце-президент CNN Кен Джаутц йде у відставку

Виконавчий віце-президент CNN Кен Джаутц йде у відставку

Багаторічний керівник CNN Кен Джаутц залишає компанію після 36 років роботи. Про це пише Variety з посиланням на повідомлення голови правління та генерального директора CNN Марка Томпсона співробітникам мережі.

«Небагато людей отримують можливість допомогти перетворити молодий бренд на глобальну компанію. Ми вдячні Кену за роки його відданості та служіння CNN і бажаємо йому успіху, здоров’я та щастя в його наступній главі», — йдеться в записці Томпсона. 

Багаторічний керівник мережі піде з посади наприкінці 2024 року.

Кен Джаутц, який раніше керував кабельною мережею HLN, перш ніж взяти на себе ключову роль в управлінні технологіями та засобами CNN, під час свого перебування на посаді вплинув на міжнародну діяльність CNN, інфраструктуру компанії і роль у масовій культурі.

Джаутц відіграв вирішальну роль у переїзді CNN із Time Warner Center до Hudson Yards у Нью-Йорку та з CNN Center до Techwood в Атланті. Він також здобув нагороду News Emmys Chairman’s Award за лідерство у створенні та впровадженні протоколів і процедур, які зробили можливим безпечне виробництво на CNN під час пандемії COVID-19.

У 2022 році Кен Джаутц був співвиконувачем обов’язків генерального директора після того, як попередній директор CNN Джефф Цукер покинув компанію через таємні стосунки зі співробітницею, своєю давньою знайомою. Тоді співробітники CNN почали гучно протестувати проти відставки свого колишнього керівника. Зірки CNN влаштували цілу кампанію на захист Джеффа Цукера і вимагали від керівництва прокоментувати причини його звільнення.

Джерело матеріала
loader
loader