"Не брала участі": брат Марії Яремчук розповів про проблеми з нею
"Не брала участі": брат Марії Яремчук розповів про проблеми з нею

"Не брала участі": брат Марії Яремчук розповів про проблеми з нею

Дмитро Яремчук уже давно не бачився із сестрою Марією.

Старший син легендарного українського співака Назарія Яремчука - артист Дмитро Яремчук розповів про свою сестру Марію Яремчук.

В інтерв'ю для OBOZ.UA Дмитро зазначив, що останні роки у них зі зведеною сестрою напружені стосунки, але так було не завжди, адже в дитинстві вони проводили багато часу разом.

"У дитинстві ми завжди називали її Мала. І зараз, коли з братом щось згадуємо про неї, так називаємо. Знаєте, коли діти маленькі, вони завжди обирають собі когось із дорослих другом. Так справді буває. І ось Марічка обрала мене. Гралася зі мною, просилася весь час на ручки. Тоді в наших стосунках не було нічого штучного, все тільки справжнє. Зараз немає, на жаль, цього всього, але що поробиш", - поділився Яремчук.

Також Дмитро уточнив, що дуже давно бачився зі своєю сестрою, хоча запрошував її на фестиваль імені їхнього легендарного батька.

"Я вже й не згадаю, коли ми й бачилися востаннє. Ми з братом завжди запрошували їх на наш фестиваль "Батьківщина" імені Назарія Яремчука, але вони не брали в ньому участі. Ну нічого, це життя", - розповів Дмитро.

Хто така Марія Яремчук?

Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення 2014", де посіла 6 місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". 2012 року представила Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2012" у Росії, де посіла 3-тє місце.
Дочка українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. У 2023 році Марія Яремчук, як запрошена гостя, виступила на Євробаченні в Ліверпулі.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader