Пара оселилася в занедбаній квартирі, де ніхто не жив 22 роки: з чого все почалося
Пара оселилася в занедбаній квартирі, де ніхто не жив 22 роки: з чого все почалося

Пара оселилася в занедбаній квартирі, де ніхто не жив 22 роки: з чого все почалося

Оскільки ремонт затягувався, подружжю потрібно було десь жити. Тому чоловік з дружиною переїхали в стару квартиру по сусідству, де ніхто не мешкав 22 роки, пише CNBC.

"Витрати зросли на 25%"

Пол і Крістіна почали робити ремонт у будинку, не підозрюючи, що він може обійтися у 100 тисяч євро. На такі витрати пара не розраховувала.

Усе йшло добре, і ми досягали хороших результатів, але, на жаль, витрати зросли на 25%,
– каже Крістіна.

Пара проаналізувала рахунки, аби визначити, що з усього найвитратніше. З'ясувалося, що це оплата праці підрядників. Тоді подружжя вирішило за більшу частину робіт взятися самостійно.

Нерухомість Будинок ІталіяПодружжя біля свого будинку / Фото CNBC

Живуть у покинутій квартирі, де теж роблять ремонт

Чоловік з дружиною звернулися за допомогою до сестри Пола, бо не мали де зупинитися. Вона якраз купила будинок поруч. І хоч це житло теж було занедбане, але в кращому стані.

У будинку ніхто не мешкав з 2002 року. Попередні власники, яким житло дісталося у спадок, іноді використовували його, коли приїжджали на відпочинок.

Сестра Пола вирішила не брати з подружжя орендну плату, але натомість пара мала довести будинок до якогось ладу.

Він був увесь у пилу і дуже сильно пах затхлістю. Його потрібно було перефарбовувати, а штукатурка на стінах обсипалася. Навіть після того, як ми провели електрику, ми повинні були переконатися, що це безпечно, тому що це дуже стара будівля,
– поділилася Крістіна.

Нерухомість Будинок Італія
Будинок сестри Пола / Фото CNBC

На першому поверсі є відкрита вітальня і кухня, але щоб потрапити до двох спалень, потрібно піднятися зовнішніми сходами на другий поверх. Ще однією особливістю є задній двір із виглядом на озеро.

Подружжя каже, що якби цей будинок був у продажі раніше, то вони придбали б його. Адже їхнє житло виходить просто на вулицю.

Джерело матеріала
loader