Справжній форшмак по-одеськи - той самий легендарний рецепт
Справжній форшмак по-одеськи - той самий легендарний рецепт

Справжній форшмак по-одеськи - той самий легендарний рецепт

Швидкий рецепт смачного форшмака з оселедця.
Час приготування Час приготування: 5 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 10 хв
Порції Порції 6 порції
Кухня Кухня Єврейська

Пропонуємо вам рецепт знаменитого форшмака, який вже давно став візитною карткою міста Одеси. У вас точно вийде не гірше, ніж у ресторані, а готується ця страва просто моментально.

До речі, anna_sholkova рекомендує подавати форшмак на грінках, посипавши нарізаною зеленою цибулею.

Форшмак по-одеськи - рецепт

Інгредієнти:

Філе оселедця наріжте дрібними кубиками, а потім подрібніть його ножем до однорідної консистенції.

Додайте до оселедця натерту на дрібній тертці цибулю.

Те ж саме зробіть із половиною зеленого яблука і відвареним круто яйцем.

Заправте підготовлені інгредієнти лимонним соком, додайте чорний перець і перемішайте.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати форшмак:

Хто така anna_sholkova?

anna_sholkova - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На anna_sholkova підписані понад 6 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader