Укрпошта передала в доставку понад 20 тисяч повісток військовозобов’язаним
Укрпошта передала в доставку понад 20 тисяч повісток військовозобов’язаним

Укрпошта передала в доставку понад 20 тисяч повісток військовозобов’язаним

Акціонерне товариство “Укрпошта” передало в доставку більше ніж 20 тисяч повісток військовозобов’язаним, їх доставляють й сьогодні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив в інтерв'ю Українському радіо генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

"Доставляємо. Ці листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів або штрафівза порушення ПДР (Правил дорожнього руху), які ми доставляємо", – розповів Смілянський про доставку повісток військовозобов’язаним.

За його словами, вже передано в доставку більш як 20 тисяч повісток, вони доставляються й сьогодні.

"Прохання до людей поставитись із розумінням. І ще раз: якість доставки повістки чітко корелюється з якістю адреси, яка була надана в системі "Резерв+" або "Оберіг". До речі, навіть є адреса – Мелітополь. Зрозуміло, що зараз, на жаль, ми туди не можемо доставити повістку. Але сподіваюсь, що завдяки Збройним силам України рано чи пізно ми це зможемо зробити. Тому так, розсилаємо. Чіткий контроль кожної повістки, вони всі номерні, вони захищені. Тобто, це конверт, який захищає особисті дані майбутнього призовника, все чітко моніториться, кожен день відслідковуємо", – запевнив гендиректор.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що АТ “Укрпошта” прийняло рішення про збереження тарифів на доставку щонайменше до кінця 2024 року.

Фото з сайту ukr.radio

Джерело матеріала
loader
loader