Xiaomi представила графенову дошку для підігріву їжі
Xiaomi представила графенову дошку для підігріву їжі

Xiaomi представила графенову дошку для підігріву їжі

Xiaomi представила дошку для підігріву їжі Xiaomi Mijia Foldable Food Warming Board, яка пропонується за стадії колективного фінансування Xiaomi Youpin за 49 доларів. Продаж розпочнеться 23 жовтня за ціною вже 64 долари.

Xiaomi Mijia Foldable Food Warming Board оснащена нагрівальною плівкою із графену високої щільності для рівномірного розподілу тепла. Дошка дозволяє швидко підігріти їжу, досягаючи температури 100°C всього за чотири хвилини та забезпечуючи швидке нагрівання протягом перших 10 секунд.

Крім швидкого та рівномірного нагріву, дошка для підігріву їжі Mijia довго зберігає температуру. Аерогелева ізоляція в основі запобігає передачі тепла на стільницю і зберігає її прохолодною під час використання.

Незалежний контроль температури дошки дозволяє настроювати рівні нагріву на кожній із трьох панелей. Кожна настройка підходить для певного типу їжі або напою: 40°C для тесту, 60°C для підігріву вина, 80°C для молока, 100°C для загального підігріву їжі та 130°C для супів.

Складна дошка для підігріву їжі Xiaomi Mijia Foldable Food Warming Board у складеному вигляді може зберігатися вертикально та займати мінімум місця.

Джерело матеріала
loader