Авіаудар РФ по Харківщині: п’ятеро поранених - це родина з трьома дітьми
Авіаудар РФ по Харківщині: п’ятеро поранених - це родина з трьома дітьми

Авіаудар РФ по Харківщині: п’ятеро поранених - це родина з трьома дітьми

П’ятеро поранених після сьогоднішнього ворожого удару по с. Черкаська Лозова у Харківській області – це родина з трьома дітьми: дворічна дівчинка та двоє хлопчиків 6 та 15 років. Розпочато розслідування.

Про це у Телеграмі повідомила прокуратура Харківської області, передає Укрінформ.

«Внаслідок ворожого удару КАБом по с. Черкаська Лозова постраждала родина: прокурори зафіксували наслідки авіаатаки… У 45-річного чоловіка та його 38-річної дружини поранення. Троє їхніх дітей — дворічна дівчинка та двоє хлопчиків віком 6 та 15 років зазнали гострої реакції на стрес», - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, орієнтовно о 15:25 ворожий авіаційний боєприпас влучив у відкриту місцевість, були пошкоджені приватні домоволодіння.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Як повідомлялося, війська РФ удень 10 жовтня завдали авіаудару по Харківському району, щонайменше п'ятеро людей було поранено.

Раніше у Повітряних силах попередили про загрозу пусків російською армією керованих авіабомб.

Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader