Чому трек She knows прив'язали до співачки Бейонсе, яку нібито звинувачують у смертях артистів
Чому трек She knows прив'язали до співачки Бейонсе, яку нібито звинувачують у смертях артистів

Чому трек She knows прив'язали до співачки Бейонсе, яку нібито звинувачують у смертях артистів

Отже, у тіктоці публіка припустила, що начебто Diddy, Бейонсе і Jay-Z причетні до смертей: Aaliyah, Left Eye і Майкла Джексона. А причиною такої думки став трек 2013 року She knows, де є неоднозначні фрази, які нібито завуальовано натякають на страшну трагедію шоубізу, пише Show 24.

У пісні співається наступне: "Спочивай з миром, Aaliyah, Спочивай з миром, Left Eye, Майкл Джексон, побачимося, як тільки я помру". Як відомо, Aaliyah і Left Eye та Майкл Джексон були близькими з компанією артистів та відвідували білі вечірки. Усі вони померли 25 числа тільки різних місяців.

Фраза "She knows", яка повторюється у пісні, нагадує фанам відсилання до справжнього прізвища Бейонсе – Knowles. Автор цього хіта J. Cole ворогував з Diddy.

На фоні цього користувачі створили чимало відео, де використали згаданий трек, підставили світлини померлих артистів, а також не опустили зображення Бейонсе, Jay-Z і Шона Джона Комбза (P.Diddy).

Зазначимо, що це лише теорія, яка немає жодного доказу, а існують тільки здогадки користувачів.

Що відомо про трек She knows

У 2014 році вийшла відеоробота на згадану пісню. Думки музичних критиків розділились, адже хтось звинуватив виконавця у повторюваності, а дехто сказав, що артисту вдалось досягнути балансу.

J. Cole – She Knows (Explicit Video) ft. Amber Coffman, Cults: дивіться відео онлайн

У ютубі ролик посів 67 місце у рейтингу найпопулярніших музичних відео у світі, а у тіктоці користувачі зняли тисячі відео під She knows.

"Білі вечірки": що потрібно знати

З 1999 року Шон Комбз проводив так звані "білі вечірки", де всі гості мали одягатися у біле вбрання. На офіційну частину свята запрошували пресу, іноді там проводили благодійні заходи. Ближче до ночі Diddy оголошував, що "дітям час спати" – так починалась "неофіційна" частина вечірки, під час якої відбувалися сексуальні оргії. Про це свідчать численні розпусні фото та відео.

За декілька днів до свого арешту, Diddy зняв відео, де промовляв імена зірок, які переступали поріг його будинку. Серед них: Вілл Сміт, Періс Гілтон, Мерая Кері, Каньє Вест, Кара Делевінь, Снуп Догг, Джей Ло (з якою він зустрічався у 1999 – 2000), Бейонсе, Опра Вінфрі та багато інших.

За непідтвердженою інформацією, охоронці репера залякували жертв і свідків його дій, щоб він зміг продовжувати знущання й залишатись "безневинним". Diddy також знімав оргії на відео, щоб і таким чином не дати комусь обмовитися про залаштунки "білих вечірок".

Джерело матеріала
loader