Як вигідно користуватися мобільним зв’язком від Vodafone: корисні лайфхаки
Як вигідно користуватися мобільним зв’язком від Vodafone: корисні лайфхаки

Як вигідно користуватися мобільним зв’язком від Vodafone: корисні лайфхаки

Мобільний зв’язок — це щомісячна обов’язкова стаття витрат чи не кожного українця. Його вартість залежить від оператора та вибраного пакету послуг. Раніше медіа Vector вже розповідало, як перевірити тариф Водафон, щоби дізнатися, які умови пропонує компанія. А далі про те, як оптимізувати свій бюджет та витрачати менше коштів на плату за дзвінки та мобільний інтернет.

Як оптимізувати витрати на мобільний зв’язок: основні аспекти

Варто розуміти, що вибір тарифного плану — це індивідуальне питання. Рішення залежить від потреб кожного користувача. Крім вибору оптимального пакета послуг, варто звернути увагу й на такі способи економії:

  • бонусні програми — Vodafone має програму лояльності, що дає змогу накопичувати бонуси за витрати на мобільний зв’язок та обмінювати їх на подарунки, наприклад, шопінг, купівлю пального або медичні послуги;
  • аналіз потреб — щомісяця відстежуйте, скільки інтернет-трафіку та хвилин використано, це допоможе зрозуміти, чи не переплачуєте ви за зайві послуги;
  • оптимізація використання інтернету — якщо ви знаходитесь вдома або в громадських місцях із безкоштовним доступом до Wi-Fi, не забувайте вимикати стільникові дані, щоб економити тарифні гігабайти;
  • підписання контракту — мобільний оператор пропонує вигідні умови для користувачів, що уклали контракт на рік або інший термін, до того ж таке рішення робить ваш номер більш захищеним.

Також варто враховувати й власний стиль життя. Наприклад, якщо ви часто подорожуєте за кордон, доцільно вибрати тарифний план, що містить достатню кількість хвилин та інтернет-трафіку для використання в роумінгу.

Як змінити тариф Vodafone: коротка інструкція

Абоненти Водафон, які хочуть вибрати новий тарифний план, можуть зробити це одним із двох зручних способів. Перший варіант — це звичний дзвінок оператору. Для цього наберіть номер 111 та дотримуйтеся інструкцій у голосовому меню.

Але є і простіший спосіб — усі необхідні дії можна виконати онлайн. Для цього завантажте на мобільний пристрій додаток My Vodafone та авторизуйтеся за допомогою номеру телефону та коду з SMS. В особистому кабінеті ви побачите всю інформацію за номером, а також зможете ознайомитися з умовами тарифів, щоби вибрати для себе найкращий варіант.


Джерело матеріала
loader