"Насправді насолоджуюся": Анна Трінчер прокоментувала роман із відомим співаком
"Насправді насолоджуюся": Анна Трінчер прокоментувала роман із відомим співаком

"Насправді насолоджуюся": Анна Трінчер прокоментувала роман із відомим співаком

Трінчер і Cheev виглядають такою гармонійною парою.

На полях українського шоу-бізнесу заговорили про новий роман. Фігурантами любовної "справи" виявилися співаки Анна Трінчер і Cheev (справжнє ім'я - Владислав Чижиков).

Чутки про стосунки між артистами виникли на ґрунті виходу їхньої спільної роботи - романтичної пісні "Не знаю" і кліпу на неї. У кадрі Анна і Владислав вельми переконливо зіграли коханих.

За лічені години після прем'єри Трінчер довелося зробити в Instagram публічну заяву про своє особисте життя - ймовірно, так часто зірку стали запитувати про роман з її партнером.

Рік тому Анна пережила важке розлучення з блогером-втікачем Олександром Волошиним, і вступати в нові стосунки не поспішає. Вона стверджує, що самотня, і насолоджується цим.

"Я холостячка і насправді насолоджуюсь цим статусом. ... Я все життя була чиєюсь. З 16 років у мене почались серйозні стосунки, і з тих пір не було майже жодного періоду, коли я була сама. Що тут такого, спитаєте ви, більшість людей саме так і існує. А для мене це показник того, що людина не може довгий час знаходитись в своїй компанії, біжить від тиші і від себе щоб не стикатись з питаннями, на які вона не зможе знайти відповіді. Так сталось і зі мною. Результатом стали співзалежні стосунки і повна втрата себе. Пройшов рік, я відновилась і побудувала опору на себе. Я полюбила себе і самотність. Я люблю жити сама, ходити голою, слухати пісні на всю гучність, ні перед ким не звітувати. Знімати закохані сцени в кліпах з чоловіками…", - зазначає Анна Трінчер.

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також акторка серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше чоловік Юлії Саніної, креативний директор і гітарист гурту The Hardkiss Вал Бебко, після 9 місяців мовчання і чуток про втечу вийшов на зв'язок із прихильниками і повідомив, де перебуває зараз.

Також онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, зізналася, чим заробляє на лакшері-життя в США. Ідея прийшла до неї після стажування в престижній американській компанії.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader