Який номер на авто найщасливіший: нумерологи поділилися числами, що приносять водіям удачу
Який номер на авто найщасливіший: нумерологи поділилися числами, що приносять водіям удачу

Який номер на авто найщасливіший: нумерологи поділилися числами, що приносять водіям удачу

Щоб уникнути аварій та неприємних ситуацій на дорозі нумерологи рекомендують обрати щасливий номер автомобіля.

Як вирахувати щасливий номер авто

 Щоб обчислити код свого автомобільного номера, потрібно скласти всі його цифри та літери. Кожній літері українського алфавіту нумерологи приписують певне число:

Наприклад, якщо ваш номер ВІ 3651 СЕ, тоді виходить: 3+3+3+6+5+1+4+7=32=3+2=5.

Кожен код має таке значення:

  • 1 — такий автомобіль буде потребувати частого очищення, тому що "любить" чистоту та порядок. Якщо він буде брудний чи занедбаний, то ламатиметься частіше. Також машина "сприйматиме" лише одного господаря і не пустить за руль чужинця. Може  провокувати до швидкої їзди, тому для заспокоєння важливо вмикати музику.
  • 2 — цей автомобіль примхливий і норовливий. Він може в будь-який момент без видимих причин зламатися чи заглухнути. Підкориться лише людині з жорстким характером.
  • 3 — таке авто слухняне і досить веселе. Може ламатися, але вже після того, як ви приїхали до місця призначення. Довгі відстані може добре переносити. За кермом у власника буде гарний настрій.
  • 4 — таке число найбільше підходить позашляховикам, автобусам, маршруткам. До такого транспорту можуть "липнути" чужі люди, наприклад, поліцейські чи злодії. 
  • 5 — машина, яка постійно потребуватиме тюнінгу, технічних новинок. Тільки тоді вона стане вашим надійним товаришем.
  • 6 — це число нумерологи вважають найкращим для автомобіля. Це поступливий, працьовитий і спокійний транспорт. Він буде рідко ламатися чи потрапляти в аварії.
  • 7 — водій буде часто відволікатися через глибокі роздуми, а тому різкого і спонтанного керування машина не любить. 
  • 8 — автомобіль, який приноситиме гроші своєму власнику. Він ідеально підійде для амбітних і цілеспрямованих водіїв.
  • 9 — число комфорту та спокою в нумерології. А тому такому авто важливий затишок в салоні. Намагайтесь підвозити всіх, хто вас попросить.
  • 11 — такий автомобіль має надзвичайно складний характер. Він може то літати і шаленіти, то ламатися. Підійде лише чутливим власникам.
  • 22 — число вчителя, а тому авто з ним особливе. Воно допоможе водієві стати мудрішим, освіченішим. У такої машини є своя душа: непроста і глибока. Вона підійде благодійникам, громадським діячам.

Який номер на авто найщасливіший

Щоб вибрати щасливий номер для свого автомобіля, потрібно слідувати трьом простим принципам. Наприклад, "0" означає колесо удачі, яке надає водієві шанс, а ось "00" — це вже не про шанс, а про постійні "американські гірки". 

Згідно з нумерологією вкрай негативними автомобільними номерами є ті, в яких можна побачити 4, 8 чи 9. А взагалі чим менше саме цифр в номері, тим краще.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело матеріала
loader