Найкрасивішим чоловіком у світі назвали головного претендента на роль Джеймса Бонда
Найкрасивішим чоловіком у світі назвали головного претендента на роль Джеймса Бонда

Найкрасивішим чоловіком у світі назвали головного претендента на роль Джеймса Бонда

Доктор Джуліан Де Сілва, пластичний хірург, використав грецьку золоту пропорцію краси. З її допомогою він визначив 10 найкрасивіших чоловіків у світі, згідно з науковими дослідженнями, пише The New York Post.

На нас може очікувати найкрасивіший Джеймс Бонд

Ці абсолютно нові методи комп'ютерного картографування дозволяють нам розгадати деякі таємниці того, що робить людину фізично красивою, і ця технологія корисна при плануванні операцій для пацієнтів,
– сказав Де Сільва.

Що таке золотий перетин

Золотий перетин – 1,618 : 1 – це давньогрецьке математичне рівняння, яке вважається неспростовним мірилом справжньої краси, і чим ближче структура вашого обличчя до цих чисел, тим ви красивіші.

Де Сілва, який керує Центром передової косметичної та пластичної хірургії обличчя в Лондоні, у своєму аналізі дійшов висновку, що Аарон Тейлор-Джонсон з наукової точки зору – найкрасивіший чоловік на Землі.

34-річний актор, про якого ходять чутки, що він може стати наступним Джеймсом Бондом, очолив список з майже ідеальним результатом 93,04%.

Тейлор-Джонсон найкрасивіший чоловік на Землі / Фото з інстаграму Тейлора-Джонсона

Аарон був явним переможцем, коли всі елементи обличчя були виміряні на предмет фізичної досконалості,
– підкреслив Де Сілва.

Він пояснив, що робить Тейлора-Джонсона "таким винятковим" його загальна форма обличчя, яка "лише на 0,8% не дотягує до ідеалу" з результатом 99,2%. Ширина і довжина його носа також "майже ідеальні" – 98,8%.

"У нього також гарно виліплене підборіддя, яке було оцінене на 95%, – пояснив Де Сільва. – Всі його показники були дійсно високими, за винятком відстані між очима (89%), проміжку між носом і губами (89,6%) і губ (86%)".

Якщо Тейлор-Джонсон стане наступним агентом 007, це зробить його "найкрасивішим Джеймсом Бондом в історії цієї ролі", як стверджують науковці.

Аарон з результатом 93,04% значно випереджає Шона Коннері, який посідає друге місце з 89,2%, Роджера Мура на третьому з 88,8% і Деніела Крейга на останньому місці – за Джорджем Лезенбі – з 84,2%.

На другому місці 32-річний Люсьєн Лавісконт, зірка "Емілі в Парижі", з результатом 92,41% – і у нього найвищий бал за довжину і ширину обличчя – 99,1%. Він очолив рейтинг за "губи гарної форми" – 97,4%, хоча йому і знизили оцінку за проміжок між носом і верхньою губою.

Третім найкрасивішим чоловіком у світі став 28-річний Пол Мескаль з результатом 92,38%. Він отримав найвищий бал за своє квадратне підборіддя – 98,6%, а за тонкі губи – лише 82%.

На четвертому місці – 38-річний Роберт Паттінсон з 92,15%. Де Сілва зазначив, що серцеїд із "Сутінків" "увійшов до п'ятірки лідерів майже у всіх категоріях, тому що у нього класичні риси обличчя і чудова точена щелепа. Єдиний бал нижче середнього він отримав за губи, які трохи тонкі і плоскі".

Роберт Паттінсон посів четверту сходинку / Фото з інстаграму Паттінсона

Британський актор Джек Лоуден, 34 роки, посів п'яте місце з результатом 90,33%. Він отримав найвищий бал за положення очей і посів друге місце за відстань між очима. Зниження балів відбулося через його губи, а також довжину і ширину носа.

"Не важко зрозуміти, чому він справив таке враження своїми глибокими блакитними очима", – сказав Де Сільва про Лоудена.

Джордж Клуні – найстарша зірка в цьому списку, зауважив Де Сілва про шостого найкрасивішого чоловіка у світі. Але він залишається приголомшливо привабливим чоловіком з класичними рисами обличчя.

63-річний Клуні набрав 89,9% через "втрату об'єму обличчя і, неминуче, деяке обвисання навколо очей".

У 63 роки все ще входити в першу десятку – це чудово і свідчить про його неймовірну природну красу,
– додав Де Сілва.

Зірка "Людей Ікс" 34-річний Ніколас Холт посів сьоме місце з результатом 89,84%. Він набрав 95,8% за розріз очей і отримав високі бали у всіх категоріях – окрім загальної форми обличчя, яка отримала 80%.

Ніколас Холт також потрапив до рейтингу / Фото з інстаграму Холта

Чарльз Мелтон, відомий за серіалом "Рівердейл", посів восьме місце з результатом 88,46%, отримавши високі бали за розріз очей, довжину і ширину обличчя, але отримав низьку оцінку за щілину між носом і верхньою губою.

У нього мати – кореянка, а батько – американець, і це змішане походження надає йому особливо яскравої зовнішності,
– зазначив де Сілва.

На дев'ятому місці опинився Ідріс Ельба із загальним результатом 87,94% – але він отримав найвищу оцінку за відстань між очима – 98,9%.

"Красиво виліплене підборіддя" Ельби трохи не дотягнуло до першого місця з результатом 98,5%, і він був знижений через форму носа.

"У свої 52 роки Ідріс є третім найстаршим чоловіком у списку, але він демонструє мало ознак старіння і перебуває у чудовій формі", – додав Де Сілва.

Нарешті, на десятому місці опинився Шах Рукх Хан, 58-річний "король Боллівуду", який набрав загалом 86,76% і отримав дуже високі бали за свої губи і квадратне підборіддя, але був знижений через форму носа.

Де Сілва сказав, що "король Боллівуду" був однією з найбільших зірок Індії протягом останніх трьох десятиліть. Він все ще вражає у свої 58 років і чудово старіє.

Джерело матеріала
loader