NovaPay запускає автоплатежі за кредитами на посилки
NovaPay запускає автоплатежі за кредитами на посилки

NovaPay запускає автоплатежі за кредитами на посилки

Фінтех-компанія NovaPay додала нову функцію у свій мобільний додаток, що дозволяє користувачам налаштувати автоматичні платежі за кредитами на товари, отримані через Нову пошту.

Як повідомляє прес-служба компанії, інновація значно спрощує процес погашення кредитів, позбавляючи клієнтів необхідності пам'ятати про дати обов'язкових платежів.

Послугу "Посилання в кредит" було запущено півтора роки тому і вже встигло завоювати популярність серед українців. За цей час понад 40 тисяч осіб скористалися можливістю оформити кредит на товари, які доставляє Нова пошта, оформивши загалом 170 тисяч таких кредитів.

Статистика показує, що основними користувачами послуги є люди віком від 26 до 45 років, що становлять 60% від загальної кількості позичальників. Цікаво відзначити, що серед клієнтів переважають чоловіки, становлячи 56% користувачів.

NovaPay
NovaPay

Найчастіше в кредит купуються гаджети та аксесуари до них, побутова техніка та автозапчастини. Середній чек за такими угодами становить 6300 гривень. При цьому максимальна сума кредиту може сягати 100 тисяч гривень, а термін кредитування становить 12 місяців. Умови кредитування виглядають привабливо: річна ставка становить лише 0,1%, проте слід враховувати щомісячну комісію у розмірі 3,5%.

Географічно послуга найбільш популярна у Києві та Київській області, а також у Дніпропетровській, Одеській, Харківській та Полтавській областях.

Щоб налаштувати автоплатеж, користувачам достатньо зайти в розділ "Кредити" у програмі NovaPay, вибрати "Посилання в кредит" та потрібний кредит, після чого активувати функцію автоплатежу. Система автоматично запропонує дату та суму платежу, які за бажання можна скоригувати.

Джерело матеріала
loader
loader