Galaxy S25 FE може позиціонуватися як «тонкий» пристрій
Galaxy S25 FE може позиціонуватися як «тонкий» пристрій

Galaxy S25 FE може позиціонуватися як «тонкий» пристрій

Згідно з попереднім витоком, Galaxy S25 FE використовуватиме Dimensity 9400 замість Exynos 2500 або його модифіковану версію, що означає, що можна очікувати значного покращення продуктивності. Крім того, звіт з Південної Кореї свідчить про те, що телефон буде набагато тоншим за свого попередника.

Може знадобитися переробка внутрішніх компонентів

Згідно зі звітом, Samsung досягла зменшення товщини за рахунок використання більшої, але тоншої батареї, і планує випустити S25 FE як «тонку» модель. Щоб використовувати акумулятор більшої ємності, Samsung доведеться переробити інші компоненти всередині.

Для контексту, Galaxy S24 FE має товщину 8 мм, важить 213 г і має 6,7-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19,5:9. Внутрішня батарея ємністю 4700 мАг, порівняно з 4000 мАг у Galaxy S24.

Хоча на ринку доступні кремнієво-вуглецеві анодні батареї високої щільності, які мають значно тонший форм-фактор, ніж стандартні батареї з графітовим анодом тієї ж ємності, джерело не згадало про використання цієї технології.

З усім тим, очікується, що Galaxy S25 FE матиме 6,7-дюймовий дисплей, подібний до Galaxy S24 FE. Очікується, що телефон буде представлений десь у другій половині наступного року. Хоча на цей час інформації про майбутню модель FE мало, ми можемо звернутися до S24 FE, щоб отримати уявлення про те, чого очікувати.

Телефон має дизайн, дуже схожий на Galaxy S24, а також зберігає рейтинг пило- та водостійкості IP68. Що стосується камер, остання модель FE також має дуже схожі налаштування камери з базовою моделлю, лише з трохи нижчою роздільною здатністю на 3-кратному телефото (8 МП на відміну від 10 МП).

Однак Galaxy S24 трохи тонший (завтовшки 7,6 мм), набагато легший і компактніший. Незважаючи на те, що Samsung збільшила розмір дисплея своїх пристроїв FE з 6,4 дюйма до 6,7 дюйма, починаючи з цього року, зменшення товщини може відповідати базовому флагману в аспекті.

Джерело матеріала
loader