Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8
Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8

Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8

На дорожніх тестах фотошпигуни помітили закамуфльований прототип. Це тестовий-мул флагманського кросовера DS8, який компанія має намір представити наприкінці року.

Новинка має агресивний вигляд з тонкими світлодіодними фарами та чітко окресленими ДХО, які інтегровані у передній бампер. Велика решітка радіатора закрита темною глянсовою накладкою і візуально об’єднана з нижнім повітрозабірником. Задні ліхтарі за своєю стилістикою повторюють фари, ручки дверей приховані, а ще видно порт зарядки на задньому крилі.

Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8 - Фото 1

Шпигунам вдалося заглянути і в салон DS8. Можна відзначити наявність чотириспицевого керма і високотехнологічної центральної консолі, а також великого екрану, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Оздоблення виконано синьою шкірою.

За даними інсайдерів, в основу флагманського кросовера ляже платформа STLA Medium. Його запропонують з одним та двома електромоторами, а також батареєю на 98 кВтг. Запас ходу обіцяно близько 700 км. Очікується, що новий DS8 представлять наприкінці 2024 року, замінивши DS9 та приєднавшись до DS3, DS4 та DS7.

/
Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8 - Фото 2
Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8 - Фото 3
Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8 - Фото 4
Джерело матеріала
loader