Перестала приховувати: молода жінка путініста Петросяна показала вагітний живіт
Перестала приховувати: молода жінка путініста Петросяна показала вагітний живіт

Перестала приховувати: молода жінка путініста Петросяна показала вагітний живіт

Тетяна Брухунова скинула з себе чудернацьке вбрання, щоб розповісти про важливу подію.

Дружина 79-річного коміка-путініста і фаната війни в Україні Євгена Петросяна Тетяна Брухунова в березні 2024 року оголосила про народження доньки - другої дитини в їхньому шлюбі. Поява дівчинки на ім'я Матильда спровокувала безліч чуток: викликала сумніви здатність клоуна Петросяна зачати дитину в такому похилому віці.

Крім того, Брухунову жодного разу не викрили у вагітності в той період, коли вона носила під серцем Матильду. Тетяна ж стверджує, що просто майстерно приховувала вагітність і народження дівчинки, яка з'явилася, як з'ясувалося пізніше, ще в жовтні 2023-го.

У липні дружину Петросяна запідозрили в новій вагітності. Тоді вона виправдалася, ніби все ще не скинула зайву вагу після других пологів.

Однак нещодавно клубок чуток навколо Петросяна, Брухунової та їхніх дітей заплутався ще тугіше - Тетяна опублікувала у своєму блозі в Instagram селфі з уже переконливо округлим животом.

Цей знімок вона нібито приурочила до першого Дня народження Матильди, який дівчинка відзначала днями. Однак він все ж породив чутки про те, що в сім'ї пропутінського клоуна Петросяна та його нервової дружини з'явиться третій малюк.

Татьяна Брухунова
Тетяна Брухунова новини - дружина Петросяна зробила селфі під час вагітності / instagram.com/bruhunova

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки наприкінці 2019 року. У 2020 році в них з'явився син Ваган, у 2023 - донька Матильда. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з путіністом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Останні зіркові новини:

Раніше зрадниця Лоліта показалася в труні. На такий перфоманс вона погодилася добровільно - ідея розіграти власний похорон здалася їй дотепною.

Також актриса-путіністка Людмила Артем'єва, відома за роллю в серіалі "Свати", налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом - вона змінила імідж, через що її перестали впізнавати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader