"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024
"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Популярний у соціальних мережах, а також на телебаченні український модельєр Андре Тан, який володіє мережею бутіків зі своїм ім'ям, розповів про головний колір цієї осені. Виявляється, що червоний колір вже здав свої позиції, а на заміну йому прийшов винний або бургунді.

Дизайнер радить у цьому кольорі придбати тренч, пальто, светр чи сукню у гарному бордовому відтінку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

За його словами, винний відтінок чудово передає осінній настрій. Також дизайнер зазначив, що бургунді чудово виглядає у монохромі, тому його можна одягати з ніг до голови.

Бордовий – головний колір осені

"Це відтінок, що поєднує в собі пристрасть, елегантність та тепло. Він ідеально доповнює осінній гардероб, додаючи нотку розкоші та витонченості", - додав Андре Тан.

Він додав, що винний колір вдало підходить до трендових кашемірових пальт, вовняних светрів і шкіряних аксесуарів, а його універсальність дозволяє легко поєднувати з класичними осінніми квітами – бежевим, коричневим, сірим та золотистим.

Модель Анна Ліоні, фото: Instagram

Якщо ви любите відповідати останнім тенденціям, то рекомендуємо додати в свій гардероб хоча б кілька елементів гардеробу у відтінку бургунді. Неймовірно стильно виглядають винні шкіряні куртки, жакети чи сумки. Відтінок має позачасовий та дорогий вигляд.

Чимало нарядів у своїх колекціях представили бренди Hermès та Mugler, роблячи ставку на шкіру. Дизайнери представили шкіряні сукні, жакети, штани, а бренд Ferragamo представив лаковану сумку у винному відтінку.

Раніше повідомлялося, що зіпсують всю цибулю, і навіть бренд не врятує: антитренди теплих шапок на осінь 2024 року.

Також, збережіть своє волосся: як правильно фарбуватися.

Джерело матеріала
loader