"Це не останнє підвищення": українцям анонсували черговий стрибок податків
"Це не останнє підвищення": українцям анонсували черговий стрибок податків

"Це не останнє підвищення": українцям анонсували черговий стрибок податків

Наші читачі вже знають, що Верховна Рада України ухвалила новий закон "Про збільшення податків". Одним із найбільш обговорюваних у суспільстві пунктів стало підвищення військового збору з 1,5% одразу до 5%. За рішенням Верховної Ради, цей податок залишиться на рівні 1,5% виключно для військовослужбовців.

Проте, за словами нардепа від партії "Слуга народу" Юрія Камельчука, це не останнє "історичне" підвищення податків. І водночас, як він заявив, після війни таких високих податків не буде, вони повернуться на довоєнний рівень.

Про це стало відомо завдяки коментарю Камельчука для одного з українських телеканалів.

"100% це не останнє підвищення податків, яке на нас чекає, тому що ніхто у світі не буде нам дарувати гроші", - заявив нардеп Камельчук.

"Нас ненавидітимуть, але ми не маємо іншого виходу. Йдеться про наше виживання в цій війні", — ось так нардеп Олексій Мовчан від "Слуги народу" коментує історичне підвищення податків.

На думку ж нардепа від партії "Слуга народу" Юрія Камельчука, це рішення є "тимчасовим" і військовий збір буде знову знижено до рівня 1,5% після завершення війни.

Українці, фото: Знай.ua

"Коли закінчиться війна і настане мир, то ці податки перестануть існувати. Цих 3,5% додаткових не буде. Це прописано в законі. Це лише на період дії воєнного стану. Пізніше їх буде змінено до початкового рівня", - підкреслив нардеп.

Раніше повідомлялося, як зменшити витрати на опалення: "Газмережі" дали поради на зиму.

Також, новий тарифний удар: українцям збільшать плату за вивіз сміття.

Теги за темою
Слуга народа
Джерело матеріала
loader